Vells Temps

Un relat de: almodis316

Avui estic una mica més animada, no perquè per fi em trobu en un bons estat anímic i de salud, sinó perquè he comprès que no sóc la única que li agrada expressar el que sent o llegint o escrivint.
Hi ha poca gent últimament que és capaç d'explicar-te el bo que era aquest llibre o a través d'una carta mostrar tots els seus problemes. Jo, ho he de dir; la millor manera que tinc d'animar-me a vegades és escriure el que sigui amb totes les meves ràbies. No tinc fama de ser la dulçura en persona, ni de ser precisament ben parlada, però escrivint puc ser un altre persona, una altra almodis.
Avui a la nit, a la foscor, sentada al meu llit he pensat tot el que tinc, i em molesta el que veig en mi:no hi ha conformisme per la vida que tinc, sinó resignació,tampoc veig estima sinó molt sovint despreci.
Així doncs, ho he de dir, demano gràcies a aquelles persones que es pot dir que m'hagin estimat i he estimat, als amics, que sempre estan pels dolents i bons moments... i sobretot al paisatge de Llavorsí que em permet desconnectar quan ho vull, conèixer nous amics, i veure als antics. Merci.

Comentaris

  • Vida a raig[Ofensiu]
    Unaquimera | 03-08-2009

    He vingut a llegir-te i començo també pel teu primer, que em sembla molt sincer, directe i personal, amb un punt de reflexió envers les relacions socials.

    T'he descobert gràcies a l'amable comentari que vas deixar al meu primer relat, Amb les cames separades; com que dius que aquell et va agradar, m'atreveixo a recomanar-te un altre, Desitjos des de l'obscuritat, per anar-hi només has de clicar sobre les lletres de color, si ho fas ja em diràs què et sembla...

    Després d'aquesta lectura, hauré de tornar per conèixer millor la teva producció... Fins aviat, doncs!

    Una abraçada bona per celebrar la descoberta,
    Unaquimera

  • ...HOLA...[Ofensiu]
    jos monts | 26-08-2008

    Com pots veure no estàs sola ni ignorada.
    Sempre hi ha qui et pot fer costat , i fen us de RC. un pot imaginar-se com et sents tu.
    Llegeix-me aquets dos relats, i et poden reconfortar.
    "Reflexions"-
    "Paraules...paraules...paraules."

    Més per a trobar el bon amic,... no es fa,... ni es troba,... ni l'has de buscar...
    Et Sortirà

    Arreveure.

  • Vells temps[Ofensiu]
    Capità Borratxo | 12-08-2008

    Dona (suposo), és que Llavorsí ja de per si sol és un gran lloc per estar-hi, i més per escriure i per llegir!!!

    Aquí hi tens un altre gran lloc per escriure i per llegir i fins i tot per comentar allò que escrius i llegeixes (jo també trobo a faltar aquesta comunicació escrita que tu dius)

    Enhorabona pel relat!