Ho valem?

Un relat de: almodis316

Hi han persones que neixen per ser entrenades. Privades, molts cops de fer una vida per una manera dir-ho, normal.
Aquestes persones, són els i les esportistes que ens representen als jocs olímpics.
Jo sóc jugadora d'handbol i, en conec, que com a molt estan a la selecció catalana. Menteixo, en conec una que està a la "espanyola".
Bé doncs, aquestes noies estan internades al centre d'alt rendiment català de dilluns a divendres, entrenant moltes hores i preparades física i psicològicament per competir.
Jo, com a esportista, no les envejo, perquè sé el molt que pateixen quan no tot els surt com s'esperen, quan fallen, o inclús quan es lesionen.
Hem d'homenatjar a tots els esportistes olímpics per l'esforç que fan, i sobretot, perquè han estat privats de moltes emocions, d'experiències…
Nosaltres, podem sortir de festa, podem quedar amb els amics i xerrar una estona… Podem ser lliures.
Ells i elles, han tingut la mala, o bona sort de ser escollits per poder estar quatre anys apartats del món real, per poder participar als jocs olímpics;per què?
Per poder caure's a la última volta,perquè et tremoli el pols, i dispari's a la paret, per no poder disputar una cursa perquè te n'acabes d'assebentar de la mort de la teva àvia…

Ho valem?

Comentaris

  • Hola!! :)[Ofensiu]

    Vull fer un fotolog o un blog d'aquests amb escrits en català per fer reviure aquest idioma que cada vegada es parla manys.

    T'agradaria publicar alguna cosa teva?

    Anuncia aquest missatge a qui pugis i si vols publicar alguna cosa deixa'm un comentari a algún dels meus escrits o envíam el teu escrit, el teu nom i la data en que va ser escrit a la següent direcció:
    marina.bsk@hotmail.com

    Estic segura de que aquest blog tindría molta audiéncia!

  • Tot té el seu preu[Ofensiu]
    surina | 28-08-2008

    Quan més alta és una meta més alt és el seu preu i sempre s'ha de pagar, després si s'hi arriba o no és un altre cosa. Crec que ho has explicat molt bé.
    Una abraçada.

  • La vida ja es prou competitiva [Ofensiu]
    Avet_blau | 28-08-2008 | Valoració: 10

    No m' ha agradat mai la competició,
    la vida ja ho es prou de competitiva,
    i a voltes cruel.
    i l' esport viscut com una superació constant, sense límit en l' ambició de millorar
    pot ser malaltissa.
    Tan important que es l' exercici, com a norma de vida, però quan es converteix en droga competitiva, desfigura la realitat,
    ens emmalalteix i desfigura.
    Els anys ja s' encarregant de recordar, que la vida es un anar i tornar
    un pujar i baixar, on al final només els records compten ...

    Avet

  • Representar[Ofensiu]
    Bonhomia | 28-08-2008 | Valoració: 10

    A mi particularment no m'engresquen els Jocs Olímpics. Entenc el que dius, i pot ser un drama per una persona que "vulgui viure la vida" el fet de passar la seva adolescència i joventut apartat o apartada de passions que no són tan mecàniques com representar una selecció, cosa que per a molts/es pot ser força banal.


    Sergi