LA RECEPTA SECRETA

Un relat de: Rubba Bertanero


Va aparèixer del no-res. En uns solars abandonats als afores de la ciutat. Tot el dia la xemeneia fumejava, però poca gent hi entrava al nou restaurant.

Al cap d' un temps va agafar anomenada la especialitat de la casa: "conill marinat amb herbes provençals". Tothom el volia probar, fins i tot, venia gent d' altres contrades. I va acabar fent-se famós arreu del país. Arribaren xefs de restaurants prestigiosos, per a aconseguir-ne la recepta, i la seva preparació va esdevenir un secret molt cobdiciat.

Davant l'èxit del restaurant, l'ajuntament va voler aprofitar l'ocasió per urbanitzar la zona. En pocs mesos van desaparèixer els solars plens de males herbes i les múltiples colònies de gats que els habitaven.

Pocs dies després, el restaurant famós pel seu :"conill marinat amb herbes provençals", havia de tancar. A la porta del local un cartell avisava de la raó: "Tancat per falta d'existències".


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Rubba Bertanero

Rubba Bertanero

77 Relats

90 Comentaris

26004 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Aprenent a escriure.

Disfrutant de llegir.

S´accepten comentaris, (fins i tot si són bons).

xavi6227@gmail.com