LA CARN VOL CARN!

Un relat de: quimmiracle
Les besades lascives de la guerrera li recorrien el cos suat i el feien estremir de passió malcontinguda. Quan la seva llengua s'entretingué al melic camí del sud més tòrrid, en Joanet ja quasi no podia contenir-se més. Compassiva, finalment, l'ardent femella el muntà com una valquíria només ho fa amb un poltre jovençà que ha de domar. I al compàs de la calvalcada wagneriana, frenètica i salvatge, del seu pitram udolant i desbocat, el noi notà que tota la seva ànima, tot el rovell de la seva essència més íntima, tot, tot, tot s'anaaaaaaava escolant, desguàs avall, enmig un xiscle estremidor i humit fins a l'extenuació.

-Joanet, Joanet! Fill meu! Un altre mal son? Mare de Déu del Carme, però si tens tot el llit xop!! No serà que trobes a faltar els massatges que et feia la minyona abans d'anar a dormir? Altra cosa no, però, la Ulrika aquella hi tenia la mà trencada. I perquè ton pare ho digui, és que devien ser molt però que molt relaxants!

Comentaris

  • Publicació de “Secrets”[Ofensiu]

    Benvolgut relataire:
    Des de ARC estem treballant per publicar un llibre recull amb els finalistes seleccionats al “Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO” (Secrets), i desitgem poder comptar amb el teu relat per la seva inclusió en aquest llibre.

    Agrairem que et posis en contacte amb l'Associació per rebre més informació per correu electrònic a: associacio.relataires@gmail.com indicant el tema: “Publicació Secrets”.

    Cordialment,
    Junta de l'ARC

  • Lliurament premis "Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO"[Ofensiu]


    Benvolgut relataire:

    Com a participant en el “Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO” (Secrets), i pel fet d’haver estat seleccionat en un dels tancaments mensuals, voldríem recordar-te que el lliurament de premis tindrà lloc el proper dissabte 10 de setembre de 2011, a les 7 de la tarda, a la localitat d’Argentona (Saló de Pedra, carrer Gran 61).

    En breu penjarem aquesta informació a la nostra web.

    Esperem poder comptar amb la teva assistència en aquest acte i la teva participació en la convocatòria del present curs (temàtica que anunciarem el dia del lliurament de premis).

    Cordialment,

    ARC (Associació de Relataires en Català)

  • Enhorabona![Ofensiu]


    Enhorabona!

    El programa Històries, de Ràdio Argentona, i l’Associació de Relataires en Català (ARC) han triat el teu relat com a microrelat seleccionat del mes de maig de 2011.

    Gràcies per participar,

    ARC

  • molt bo i enginyós[Ofensiu]
    joandemataro | 03-05-2011 | Valoració: 10

    amb un inici frenètic i un final realment original, et felicito

    Et convido a llegir l'últim poema, inèdit, que he penjat recentment al meu blog, que tot just començo a crear. El blog es diu “ ESQUITXOS D’UNA VIDA”.

    El nou poema : TÈBIA PRIMAVERA

    Espero que t’agradi
    Una abraçada ben gran
    joan