Jocs perversos III

Un relat de: Flanagan

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

El lavabo era gran, espaiós. El terra era d'unes rajoles grisoses amb uns puntets blancs. A banda del wàter, el bidet, la pica i la petita dutxa amb cortines, també hi havia una gran banyera de forma ovalada. Una de les parets estava plena de prestatgeries de vidre, on es trobaven tot de pots que deurien ser xampús, suavitzants per al cabell o sabó de mà. Un prestatge a part, també de vidre, tenia tovalloles de colors foscos. A la pica hi havia un pot d'escuma i una navalla d'afaitar.

Estaven una postura més còmode per a la noia. Ell, assegut a la tassa del wàter; ella, asseguda a sobre d'ell. Feien "pètting". Com ja era habitual, la noia ja estava mig despullada, però l'individu seguia totalment vestit, limitant-se a imposar el ritme i fent-li mossegades al coll i a l'orella, a part de tocar-li suaument les cames i les natges.

Ella es trobava més excitada que mai. No solament per estar-hi a sobre i notar el seu membre dur a pocs mil·límetres de les calces, sinó també perquè era la primera vegada que sentia una proximitat física amb aquell home. Per primer cop l'havia abraçat i li havia donat el control de la situació. Havia deixat d'estar submisa per uns moments, i no li desgradava.

Van seguir fent moviments diversos minuts més. Ell, d'en tant en tant, es posava el dit a la boca i, amb una mirada picarosa, li passava molt suaument per les calces. La noia sentia el tacte humit d'aquell dit, tant que no va poder aguantar més i, a punt d'esclatar de desig, va estripar la camisa del seu amant.

Era la primera vegada que veia el cos d'aquell individu. Tenia la pell força morena, i uns abdominals ben formats, tot i que no en excés. El que era més impressionant, però, eren els pits i els pectorals. Eren forts i ben formats, els típics d'algú que neda sovint o fa moltes flexions al gimnàs. Excitada per aquella vista, la noia va inclinar el cap per llepar-li els mugrons, però l'home li va agafar el coll bruscament.
- Com goses tractar així al teu amo? T'he donat permís perquè em fessis malbé la camisa?- va dir amenaçadorament.
- No, amo.
- Evidentment, que no. Quan jo vulgui, et donaré el control. Mentrestant, faràs el que jo et mani i quan ho digui!
Plaf! Una bufetada a la galta esquena de la noia.
- Queda entès?
- Sí, amo!- va cridar ella, amb energia.
- T'ha excitat aquesta bufa?
- Sí!!
- "Sí, amo"!!- i una altra bufetada, aquest cop a la galta dreta.
Ella va quedar un moment amb el cap inclinat, però va tornar a mirar-lo, desafiant, com si n'esperés una altra.
- Donar-te plantofades no és prou càstig. Haurem de buscar alguna cosa més sofisticada. De fet, sé que com més dolor et doni més plaer sentiràs. És l'avantatge d'això que fem tu i jo. Tot i així, et mereixes una bona dosi de dolor, encara que et comporti plaer.

L'home se la va treure del damunt amb brusquedat i va llençar la camisa trencada al terra, al costat de la porta. Tot seguit, va agafar un petit sobre de plàstic que hi havia en una de les prestatgeries de vidre. Va esquinçar-lo, i de dintre va treure una navalla d'afaitar nova. Tot seguit, la va netejar amb alcohol per desinfectar-la.
- Aquesta vegada, sentiràs més dolor, t'ho ben asseguro- va dir maliciosament.
Li va tallar bruscament els sostenidors, l'única peça de roba que li quedava a part de les calces. Ella es va asseure a una de les bandes de la banyera. L'home va posar tovalloles d'un color fosc al terra i va ficar els genolls al damunt, de manera que ella estava asseguda i ell de genolls, l'un cara l'altre.

Lentament, va començar a passar suaument la navalla per la seva cara, les seves orelles, els seu coll. Ella notava que el tacte de la fulla, fred, anava escalfant a poc a poc cada part per on passava. Mentrestant, l'home s'havia acostat a les calces de la noia, i les començava a olorar i a fer petons suaument.

La navalla va baixar fins al pit esquerre. La mà de l'home anava dibuixant una espiral que s'acostava delicadament al punt culminant, el mugró. En aquell moment, la noia va sentir una sensació de por i excitació a l'hora. Seria capaç de fer-li un tall? Li faria mal? Al cap d'uns moments, però, la navalla va passar de llarg i va anar a cap a l'altre pit, a fer la mateixa operació. La cara de l'home, mentrestant, seguia recorrent sense pressa cada racó de les calces, besant-les i llepant-les.

La fulla va seguir baixant suaument, aquesta vegada més lentament encara, perquè la part tallant estava tocant la pell. La noia era conscient que aviat li faria un tall. La boca de l'home va agafar les calces per dalt i les va començar a treure delicadament. La mà esquerra però, on tenia la navalla, va fer el primer tall per sota del melic.

La dona va emetre un xiscle. Era un tall petit, fet amb suavitat, però començava a sagnar-li. L'home, quan va haver acabat de treure-li les calces amb les dents, es va aturar a olorar i besar-li els peus. Va deixar la navalla a terra i va prosseguir el seu camí suaument, besant i xuclant cada mil·límetre de les seves cames. Al arribar al seu sexe va saltar-lo.
- T'ha fet mal?
- Sí, amo.
- Doncs ara veuràs.
Amb molta delicadesa, l'home va passar la llengua pel tall, xuclant tota la sang. Ho va fer diverses vegades, fins que ja gairebé no en sortia. La dona, mentre feia això, s'havia tornat a relaxar i a tancar els ulls, gemegant. El dolor havia valgut la pena.

L'home va tornar a fer un altre tall amb la mateixa suavitat i va tornar a xuclar la ferida. I un altre cop. I un altre. Cada vegada, els talls eren més profunds, tot i haver estat fets amb molta suavitat. Quan la navalla feia un tall, ella xisclava de dolor; però quan la llengua repassava la ferida, gemegava amb la mateixa intensitat.

Finalment, l'home va parar. Es va acostar a la cara de la noia i li va fer un llarg petó. Ella notava el gust de sang, de la seva pròpia sang, a la llengua del seu amant. I li agradava. Tot seguit, l'home va baixar cap al seu sexe, i el va començar a xuclar lentament. Ella va tornar a deixar-se anar i va tancar els ulls. Mentre ell llepava, ella es tocava les ferides i xuclava la seva pròpia sang amb els dits.

Al cap d'uns moments, ell també ho va fer. Xuclava les ferides i tot seguit acariciava el clítoris amb la llengua. Amb els dits, també sucava les ferides i els introduïa al sexe, cada cop més humit. El moviment de la llengua i els dits es van anar accentuant cada cop més, fins que la noia va emetre el xiscle més intents de tots.

***

S'havia quedat sola al bany. "Pren-te un bany per netejar-te les ferides. Tornaré d'aquí a una estona", havia dit ell. I així havia fet. Havia omplert la banyera fins al capdamunt amb aigua calenta i s'hi havia posat sabó. A poc a poc, va netejar-se cada tall, des del melic fins al començament del pubis. Cada vegada que se'n tocava un, sentia dolor acompanyat per un pessigolleig. Finalment es va masturbar. Les ferides, l'aigua calenta, el sabó, i la imatge mental del cos mig nu d'aquell home la van ajudar.

Quan s'havia eixugat, ell va aparèixer de nou. Seguia sense portar camisa, i anava descalç. Portava una safata on hi havien diverses substàncies de color marró clar, totes en formes d'excrements.
- No em diguis que...- va dir ella, espantada.
- També podria ser xocolata- va dir amb ironia.
- Però...
- Prova-ho. T'ho mano.
Era la primera vegada que l'ordre no l'excitava. Per primera vegada sentia certa repulsió. Era cert que podia ser xocolata, però també veia capaç aquell home de fer-li tastar els seus excrements.

Van passar uns moments de silenci. L'home li estenia el braç amb la safata, impassible. Ella es trobava acorralada. Si deia la paraula que havien acordat per disminuir la violència, sabia que ell ho deixaria córrer. Inexplicablement, però, sentia la curiositat de saber què era. I ho va tastar. La repugnància va esdevenir ràpidament dolçor, bon gust. Li agradava. L'home va somriure.
- Tens premi, preciosa.
I li va fer un petó d'un minut seguit, gairebé sense respirar. Al acabar, li va dir a cau d'orella: "Ara sí que és el moment".

La noia ho va entendre. El va mirar un segon amb picardia, i finalment es va ajupir, fent-li petons pausats al pit i a la panxa, parant-se una bona estona als seus mugrons. Al cap d'uns minuts, a l'home ja només li quedaven els calçotets, on ja se li marcava el seu sexe erecte. Per primer cop, ella el veia realment excitat. No gemegava, però la seva respiració mostrava que li agradava i que continués.

Ella es va empastifar el dit de marró i el va posar sobre la panxa i els calçotets de l'individu. Intensament, va començar a llepar la panxa i els calçotets, fins que finalment els va treure amb la llengua. Va veure un penis llarg, gros, rosat...perfecte.

Bruscament, ple de desig, l'individu li va posar el sexe a dins la boca i va començar a moure's com si l'estigués penetrant. Ella, xuclava i xuclava.

De sobte, l'home la va agafar, i la va posar dempeus i a cau d'orella li va dir: " empastifem-nos". Com dos gossos que tenen a prop el menjar, amb un instint animal, els dos varen agafar de la safata el marró i se'l van començar a posar mútuament arreu del cos desordenadament: les cames, els pits, la boca, l'esquena, el sexe...Entre petons i llepades, l'home es va assentar a un costat de la banyera i va manar-li a ella que s'assegués a sobre.

I així, per primer cop vam fer l'amor. Ella, movent-se de dalt a baix; ell, engrapant-li el cull i llepant-li tot el líquid i la pasta dels seus pits i coll. Amb la mà, li tocava el seu botonet. Quan l'home estava a punt de tenir l'orgasme, van canviar de postura. Pel darrere. I tota l'esquena de la noia va quedar ben neta gràcies a la seva llengua. Van seguir fins que ella va explotar de plaer.

Després, es van moure al saló. I allà, entre tovalloles fosques perquè no es taqués el parquet, la tornà a penetrar. Ell al damunt i ella a sota. Es van rebolcar violentament una vegada i una altra, fins que ella va tenir un altre orgasme.

Finalment, ella es va
recolzar a la taula de fusta envernissada de la sala, i ell la va penetrar pel cul. Va ser el primer cop que la noia va sentir gemegar-lo de plaer obertament, quan va buidar-li tot el seu líquid a dintre. Els dos van assolir el límit del plaer alhora.

***

S'havien dutxat per separat. La noia, un altre cop a la banyera; ell, a la dutxa. Ara es trobaven tots dos pels passadissos del metro. Ell li va dir que havia de fer un encàrrec, i que podien sortir junts de casa.

Ella se sentia estranya. Caminaven junts com qualsevol parella o matrimoni, i ni tan sols es coneixien, a part d'allò que passava al seu pis. No sabia ni a què es dedicava. Ni quina edat tenia. I allà es trobaven, passejant junts per aquell passadís tan llarg sense ni tan sols mirar-se. No van parlar ni un moment fins a arribar a la bifurcació de línies.
- Bé, jo he de marxar cap a aquella banda- va dir ell, indicant l'esquerra.
- I jo, cap allà- la noia assenyalava el camí contrari.
- Doncs així, fins la setmana que ve.
- Adéu.

Ja al vagó, la noia va agafar la seva bossa. Mentre cercava el mòbil per connectar-lo, es va trobar amb una tauleta de xocolata tota ben embolicada. Era d'una marca suïssa. Hi duia una nota enganxada.

" Un regal. He notat que t'ha agradat mentre ens la repartíem pel cos".

Comentaris

  • És la que...[Ofensiu]
    Bonhomia | 15-09-2008 | Valoració: 10

    ...m'ha agradat més de les tres parts que he llegit.


    Sergi