JA M'HE PERDUT

Un relat de: montsepema
Com una nena petita he sortit del cotxe en marxa donant un cop de porta.

I he sortit corrent, com si d'una pel·lícula es tractés.

Volent fugir en aquest moment, desparèixer, deixant-ho tot enrera, tenia ganes de cridar, de plorar, de colpejar-ho tot.

I tu em truques i em fas plorar, i et demano que em deixis, deixa'm plorar, ara.

Tu dius que m'he sortit amb la meva, que no pots parlar amb mi, que dóno l'espectacle, saps, a vegades m'agrada donar l'espectacle, ser la protagonista d'una història per un moment, i desfogar-me.

Com que no es pot parlar amb mi?, porto tota la meva punyetera vida parlant, dialogant, intentant ser una bona persona, intentant ser el que tothom vol que sigui, i em pregunto, si en realitat sóc una mala persona, una vividora, una toxicòmana, que li agrada estar penjada i que ha viscut una GRAN mentida??

Vull reflexionar....per uns instants, deixa'm pensar amb el que en realitat sóc,
perquè ja m'he perdut.

Comentaris

  • Cosa d'especialistes[Ofensiu]
    iong txon | 23-06-2012

    …i de "dobles" això de saltar del cotxe en marxa, que nosaltres encara prendríem mal!

    Amb un relat molt breu descrius una situació de molta emotivitat i confusió de la protagonista. Un trencament afectiu: familiar? de parella? Cap al final s'insinuen problemàtiques personals greus, sense definir-les clarament. Tot queda molt obert, suposo que per voluntat expressa de l'autora. Amb aquestes quatre ratlles tampoc no dóna per delimitar gaire més. És un microrelat gairebé fotogràfic. El que veuria un observador passavolant, sense arribar a treure'n l'aigua clara.

    Com que en general la sintaxi es força correcte, goso assenyalar un detall a la darrera frase: hauria de ser "pensar en" i no "pensar amb", si més no en aquest cas, diria jo.

    Se't troba a faltar pel fòrum, però veig que has seguit publicant. Respecto la teva elecció i t'animo a seguir compartint la teva "carpeta granate". Sempre endavant!

    Una abraçada,

    q

l´Autor

Foto de perfil de montsepema

montsepema

89 Relats

117 Comentaris

70406 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Porto tota la vida escrivint el que sento, i durant molts anys m'ha acompanyat i m'acompanya, allà on vaig una carpeta granate, plena de papers, plena d'il.lusions, de pensaments i d'inquietuds, tal vegada d'adolescent i ara com a dona.
Ara que puc, em vull tornar a retrobar amb el que sempre he volgut fer i ser, una escriptora.....una poeta...........
Tinc un blog
paraulesdescarlata.blogspot.com.es

CORREU ELECTRONIC
perleta66@gmail.com