L'HOTEÑ

Un relat de: montsepema
L’HOTEL

Varem entrar a l’ascensor assedegats de la passió que ens consumia, no importava la gent del voltant, jo ensumava l’olor a Loewe que desprenia el teu coll i que tanc m’agrada llepar, varem arribar al pis on estava esperant-nos la nostra habitació, i com dos animals salvatges varem obrir la porta, i varem entrar esgarrapant-nos la roba plens de deliri com si el temps s’esgotés per nosaltres.
Em vas arraconar contra la paret i mentre em vas estripar la camisa, els sostens, em descordaves els pantalons, endinsant les teves mans dins el meu sexe, mentre jo et descordava els pantalons i posava la meva mà per notar l’abast del teu sexe.
Ens varem llençar sobre el llit, em vas lligar les mans al capçal del llit, i jo no podia ajuntar les cames, perquè el sol fet d’ajuntar-les i pensar-ho em feia escórrer, em vas començar a llepar el cos, el ventre els pits, mossegant –me els mugrons, jo em movia plena de plaer, quan de sobte vaig sentir l’impacta d’una bufetada sobre les natges que em va fer sentir dolor, i després la teva llengua jugant amb el meu clítoris, i després una altre bufetada, mentre sentia el dolor barrejat amb una dosi de plaer que demanava sentir més, em vaig escórrer, seguidament de que tu t’escoressis sobre el meu rostre.
Seguia estant lligada i m’excitava cada cop més, desitjava que em fessis el que volguessis, quan et vas posar sobre meu i em vas penetrar mirant-me als ulls, i ràpidament em vas donar la volta i em vas penetrar per darrera, i em vaig tornar a escórrer, al mateix temps que tu, mentre xisclàvem de plaer.
Em vas deslligar, i mentre m’estiraves dels cabells, t’apropaves a mi, i jo estava desitjosa de jugar al proper joc.
Autor:montsepema
CONCURS DE MICRORELATS. FEBRER.VERD.ERÓTIC

Comentaris

  • Excel.lent: [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 04-06-2019 | Valoració: 10

    Molt bo i molt entretigut aquest poema eròtic, on amb paciència has desenvolupat tota una aventura molt excitant, que poc a poc he llegit i he gaudit molt.
    Un plaer de lectura, Montsepema.
    Una abraçada.
    Perla de vellut

    Ja em diràs alguna cosa en la meua pàgina...quan pugues...

l´Autor

Foto de perfil de montsepema

montsepema

89 Relats

117 Comentaris

69982 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Porto tota la vida escrivint el que sento, i durant molts anys m'ha acompanyat i m'acompanya, allà on vaig una carpeta granate, plena de papers, plena d'il.lusions, de pensaments i d'inquietuds, tal vegada d'adolescent i ara com a dona.
Ara que puc, em vull tornar a retrobar amb el que sempre he volgut fer i ser, una escriptora.....una poeta...........
Tinc un blog
paraulesdescarlata.blogspot.com.es

CORREU ELECTRONIC
perleta66@gmail.com