Invencible

Un relat de: Cris

Així és com em considero, invencible.

Invencible a tot allò que sigui perjudicial a la meva vida, tot allò que m'aporti coses negatives que em fagi ballar el cap tontament i n em deixi viure en pau i harmonia. Per arribar fins aquí, he hagut de passar moltes experiències, moments i fets que m'han fet obrir els ulls i adonar-me que això no m'ha de tornar a passar mai més.
S'ha de tenir prou força de voluntat per no tornar a caure, per aparcar-ho d'una vegada i seguir endavant afrontat nous reptes que de ben segur que et faran sentir millor, et faran crèixer i madurar.

No tinguem por a estar sols, en el fons és el que cada un necessita en un moment donat, la naturalesa tu demana, és llei de vida. Planta cara a tot allò que et fagi sentir poca cosa, a qui et subestimi i a qui no cregui ni confii en tu.
Troba persones que t'admirin, que busquin el teu benestar i que lluitin per tenir-te dia a dia, que no s'oblidin de tu un dia qualsevol sense més.

Valora't i estima't com ningú!

Crea, motiva't, il.lisiona't amb tot allò que t'importi. Però mai et quedis de braços plegats, observant com passa la vida insípidament.
Aprofita cada oportunitat que et brindi la vida, mai saps què hi ha darrere de tot, aquesta és l'essència que no s'ha de perdre mai.

Recorda: tu atraus tot allò que penses i que sents.

Tot té un perquè, la resposta està dins teu.

Comentaris

  • És una...[Ofensiu]
    AVERROIS | 25-10-2013 | Valoració: 10

    ...bona filosofia de vida. Sempre he dit, encara que sembli pesimista, que en el fons estem sols. Podem tenir al nostre costat persones que ens estimen i que ens ajuden a passar aquesta vida amb equilibri. Però la nostra vida té un començament i un final, el camí que hem de recorre tan sols nosaltres podrem intentar dirigir-lo a trobar-nos tal com som i aquest projecte ens farà com bé dius "invencibles".
    Una abraçada.