Imaginació d'una al.lota al masturbar-se

Un relat de: NdEada

Com cada vespre des de feia un mes, em vaig tombar al llit bastant d'hora, vaig apagar el llum, i va ser inevitable que ell vingués un altre cop a la meva imaginació.

Estava obsessionada amb el que va passar pocs dies abans. Sempre ho havia imaginat, d'aquella manera que va ocórrer, però mai, havia pogut imaginar-ho d'una manera tan real quant estava sola.

Em vaig tombar panxa amunt, només de pensar amb els seus ulls verds, aquell somriure, i com si el tingués davant, vaig anar escanejant-lo cap avall. Recordava els petons que li vaig anar donant pel seu coll, com ell s'anava excitant, i de sobte, les meves mamelles, van reaccionar al recordar de la forma que em va acariciar aquella nit.

Pensava en les seves mans, acariciant-me, fent-me sentir una princesa, com mirava directament als meus ulls i em feia sentir especial, com els nostres cossos nus es van anar mesclant per formar-ne només un, com vam entrellaçar els nostres dits...

No em vaig resistir més, la meva mà, va anar baixant des de el meu coll, lentament, molt lentament, suaument, notant cada centímetre del meu cos, com si fos la seva ma, arribant a una de les meves mamelles

Vaig somriure.

Vaig recórrer tota la meva panxa, com si dos dits meus foren dues cames, caminant, com ell va fer, i vaig seguir imaginant, el seu cos nu, jo acariciant-li el cabell, la meva respiració més seguida i profunda, i les meves cames, es van obrir per a que ell, encara que fos en la meva imaginació, es fiqués dintre meu.

Tota la llargària dels meus dos dits, van anar acariciant-me per dintre, mentre la meva ment, amb els ulls tancats, recordaven els seus petons a l'hora de començar amb el va i ve del seu cos sobre mi.

‘Et desitjo, et desitjo, et vull per mi, fem teva...' vaig repetir.

Mmmm, si...

I com una botella de xampany al obrir-se, com el gas de un refresc al destapar la botella, com quan un tir de bala acarona el vent i fa que els ocells surtin volant, vaig acabar, somrient, abraçant-me a mi mateixa, recordant aquella nit de passió, que tant anhelava que tornés a arribar.

Comentaris

  • la masturbació...[Ofensiu]
    Capdelin | 19-06-2006

    necessita la imaginació per reconstruir moments passats o dibuixar-ne de nous, exagerant el màxim possible per aconseguir l'objectiu = el plaer.
    M'ha agradat en especial el final, les formes comparatives amb les que representes l'orgasme.
    Deixes les escenografies massa poètiques i tot allò que distreu al lector i uses els pràctics dits per a escriure sensualment el relat.
    Petons i una abraçada.

  • M'ha encantat[Ofensiu]
    Carme Dangla | 16-06-2006

    I si fos una mica més agosarada i poètica ho hagués pogut signar jo mateixa.
    És una manera molt maca de reivindicar com som les dones de debò, d'ensenyar a fer viure junts el desig i el plaer.
    Aquest relat és el complement perfecte a aquesta cara de bona noia però trapella, en el bon sentit, que tens.
    Una aferrada.