Gràcies

Un relat de: nimfa19
Tots som una petita part des totes i cadascuna d'aquelles persones, que passen per les nostres vides.
Moltes vegades, no valorem els petits regals involuntaris que algú ens ha fet, però sempre hi ha aquell dia en que et pares i penses en tot allò que ets i que has aconseguit en aquesta vida, i, és quan te'n adones dels petits consells, dels grans somriures, de les paraules d'ànims, dels silencis... que t'han fet créixer com a persona i d'aquesta manera poder arribar fins a on ets en aquell precís instant.
Quan te'n adones de tot allò que ets, només pots donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que han caminat al teu costat, potser només un dia, potser només unes hores o potser durant molt anys i tu ets una d'aquestes persones.
Si , com ho sents tu ets una d'aquestes petites ànimes que ha caminat al meu costat, que m'ha ajudat a caminar quan no tenia força, que m'ha fet riure quan la pluja no em deixava veure el sol o que ha restat en silenci al meu costat per no molestar els meus pensaments.
Gràcies a tu, als sermons que m'has dedicat, a les opinions que hem compartit, a les estones de pregària o amb el simple fet de ser-hi sempre, la llavor de la fe que algú un dia va plantar ara ha donat fruit.
Un fruit que moltes vegades penso que em va gran, que no el sé treballar, un fruit que a vegades no em crec digne de merèixer...
Espero i demano a Déu que em deixi segui creixent i si no és demanar massa també li demano que tu puguis seguir compartint aquest camí amb mi.
Moltes gràcies de tot cor!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de nimfa19

nimfa19

45 Relats

37 Comentaris

37383 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
tan sols sóc una persona que riu i que plora, que diu el que pensa i escriu el que sent, que camina sol i acompanyat a la vegada.
una persona que és feliç amb el somriure de la gent que l'estima i que somia desperta tot allò que no pot aconseguir