els cavallets

Un relat de: nimfa19

Has sortit de casa i has vist que està diluviant, la veritat és que t'és ben igual avui has tingut un dia de bojos on tot el que havia de sortir bé ha sortit malament i tot allò que no havia de sortir t'ha deixat un regust amarg a la boca que et fa pensar que no hi ha gaires coses que vagin bé.
Sense saber massa perquè et poses a córrer cada vegada més ràpid, necessites empapar-te d'aquesta aigua tan freda que cau del cel, cada gota que et regalima cabells avall cap a la cara et fa sortir d'aquesta bombolla de pensaments i com més et mulles més corres i com més corres més et mulles, de sobte et pares i davant teu veus aquells cavallets, aquells en què havies passat tants diumenges amb els amics, aquells en el que somiaves que series taxista, bomber o fins i tot astronauta. Et quedes mirant-los com quan tenies 5 anys la veritat és que encara et fascinen, t'hi acostes i t'asseus en aquell cotxe negre que abans et semblava tan modern i ara amb el pas del temps et sembla molt antic, en el fons saps que els anys també han passat per tu i per els del teu voltant, et recordes que s'ha quedat molta gent pel camí des d'aquells dies feliços en aquests cavallets: uns han desaparegut, altres simplement fan la seva i d'altres en canvi han marxat per sempre.
Per uns instants penses en aquests últims i els milers de somriures que t'havien dibuixat, els milions de bon dia que t'havien dit i aquelles poques però sinceres abraçades que t'havien fet. Com t'agradaria poder tornar a sentir bategar el seu cor quan tot va tan malament... però ara tan sols et queden els records i l'enyorança cap aquells dies i aquelles persones. De cop para de ploure i un sol tímid surt darrera d'un núvol, això et provoca un somriure mires els cavallets i et rodolen un parell de llàgrimes per les galtes i decideixes que el millor que pots fer per acabar aquesta tarda és fer un altre cop d'ull a aquests cavallets immòbils, eixugar-te les llàgrimes, dibuixar un somriure i tornar cap a casa i posar-te sota la dutxa amb l'aigua ben calenta mentre escoltes aquell cd que un algú molt especial et va regalar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de nimfa19

nimfa19

45 Relats

37 Comentaris

37223 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
tan sols sóc una persona que riu i que plora, que diu el que pensa i escriu el que sent, que camina sol i acompanyat a la vegada.
una persona que és feliç amb el somriure de la gent que l'estima i que somia desperta tot allò que no pot aconseguir