tu

Un relat de: nimfa19

Perquè tu ets i has sigut l'únic que has sigut capaç de que m'oblidi de tot allò que em preocupa, però a la vegada has estat tots els meus problemes.
Perquè amb el teu somriure se'm il·lumina el món i amb una de les teves abraçades m'he sentit capaç de tot.
Perquè saber que ets feliç m'alegra encara més el dia i saber que estàs malament me'l destrossa del tot, però el que més mal em fa és no poder-te tenir al meu costat,veure't somriure i abraçar-te cada dia, perquè un petó teu serà allò que sempre desitjaré i mai rebré.
Perquè pagaria per poder fer una altre migdiada amb tu, però ser que tu ni tan sols en tens ganes, perquè ja ni tan sols ser si tens ganes de saber de mi o és que necessites netejar-te la consciència per tot allò que em vas fer, perquè ja no ser si em fa més mal tenir-te o oblidar-me de tu, perquè ja no ser si et vull o em fas nosa, perquè ja no ser què signifiques tu per mi, perquè t'odio amb totes les meves forces però a la vegada t'estimo encara més, perquè simplement et necessito però a la vegada em prives d'una nova vida.
Perquè persones com tu n'hi ha molt poques però no ser si per bé o per mal,perquè tu ets tu i jo sóc jo, però sobretot perquè jo no ser què significo per tu i no ser si m'atreviré mai a preguntar-t'ho
perquè el cert és que tinc por que la teva resposta em faci més mal del que ja m'has fet.
El que no entenc és perquè després d'escriure tot això encara tinc un embolic més gran del que ja tenia perquè totes aquestes preguntes només tenen una resposta: TU!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de nimfa19

nimfa19

45 Relats

37 Comentaris

37327 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
tan sols sóc una persona que riu i que plora, que diu el que pensa i escriu el que sent, que camina sol i acompanyat a la vegada.
una persona que és feliç amb el somriure de la gent que l'estima i que somia desperta tot allò que no pot aconseguir