Estimada Marla

Un relat de: Vesna

Estimada Marla:

Allà on siguis necessito fer-te arribar les meves paraules.
Vull fer-te arribar l'enyor que sento, la soledat que moltes vegades m'envaeix quan penso en tu i les moltes coses que m'agradaria compartir amb tu. Tinc tantes ganes d'explicar-te els meus pensaments, les meves sensacions...
Saps que a vegades puc arribar a ser molt paranoica i faig una muntanya d'un gra de sorra, que em menjo molt el coco amb les coses. Saps també que en l'amor sempre he donat més del que he rebut però a pesar de tot continuo estimant, que la distancia i les circumstancies mai han vençut els sentiments però per aquesta raó he arribat a sentir-me derrotada. Vaig intentar solucionar-ho de forma radical però oblidar no és tan fàcil com vaig pretendre i no deixo de pensar en el meu amor. La persona que més he estimat (i estimo) a la meva vida , més que a mi mateixa, la persona per la que ho deixaria tot per començar de nou si m'ho demanes algun dia.
No sé si comprens el que et vull dir però m'ha ajudat fer-t'ho arribar.
Sàpigues que et tinc molt present a la meva vida i em recolzo en tu en els moments difícils.
Una abraçada molt forta.

Comentaris

  • Segur que...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 07-12-2007 | Valoració: 10

    allà on sigui, les teves paraules, directes i sinceres l'hauran emocionat tan o més que als qui t'hem llegit. És meravellós quedar en el record de les persones i que els sentiments facin que t'hi puguis recolzar.
    Una abraçada

  • A pesar o malgrat, tant és[Ofensiu]
    deòmises | 07-12-2007 | Valoració: 10

    No hi ha res que pugui treure bellesa i sinceritat al teu relat, a aquesta carta a una dona que no podràs veure més. A una dona que significa tant per a tu, malgrat haver deixat de viure.

    Allà on sigui, somriurà en rebre les teves línies sinceres. Qui et llegeixi, deixarà escapar alguna llàgrima d'emoció, encara que no conegui la Marla, l'Olga o la Lilith.

    Gràcies, d.

  • Una mica de Marla som tots[Ofensiu]
    franz appa | 12-11-2007

    Jo no crec en la vida més enllà de la mort, o, si hi crec amb la vaga i remota esperança del pressentiment sense arrels lògiques, no crec que suposi està escoltant el que ens diuen els que han quedat endarrera, abans de la mort.
    Però sé alguna cosa de la Marla, sé que va ser una creació de la Lilith. Sé, per tant, que comparteix aquest espai extens, atzarós, proteic i polimorf que és el de tots els que transitem per RC.
    No som constants -no podem ser-ho, això és massa vast i poblat-, però tenim orelles i ulls per escoltar i llegir.
    T'he escoltat, t'he llegit, i t'envio una abraçada. Virtual, és cert, però sé per experiència pròpia que també pot gratificar, una mica si més no. Una mica de la Marla compartim...

    franz

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239556 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life