els meus colors

Un relat de: xelofont

Quant dos inmigrants van donar la champions league al Barça, crec que ara fa dos anys(tant me fa), la gent autóctona del meu bloc van començar a cridar com a bojos, sens dubte, absorts per una euforia que jo particularment ni comparteixo ni entenc.
He sentit a dir, i comparteixo infinitament la idea, que el futbol despista les masses, o els fa oblidar de la realitat, tampoc ho trobo un error perqué jo mateix tin uns quants metodes per oblidar-me que no tinc dret a un habitatge propi.
Peró aquests veins, que no suporten l'olor a cereals que fan al cuinar els negres, que no suporten que els arabs vesteixin diferent, que adoren l'etoo o al Ronaldinho, que no volen que els seus fills s'enamorin d'un extranger que no sigui ros,que volen que l'any que ve el Barça fitxi lateral del Sevilla, no recordo el nom, que de ben segur no es del país i mil incongruencies mes m'han fet entendre que el racisme també te un preu i que com quasi tots els afers d'avui en dia ,també està dominat per aquell gran poder anomenat diner, o altrament dit banc.
O sigui gràcies veins,per fer-me entendre que el racisme tant sols es dún color, el verd i també vull que sapigueu que per mi els negres del quart primera es poden quedar tota la vida aqui, o sigui continuareu sense rebre ajuda moral d'un servidor, per cert, amb tots els cognoms inmaculadament catalans però amb la comte corrent mes vermella que tots els negres del món.
Gràcies veins per recordar la realitat.

Comentaris

  • Me la repampimfla[Ofensiu]
    Nubada | 21-05-2007

    Jo tampoc comparteixo ni entenc l'eufòria pels colors d'un equip de futbol. Me la repampimfla, de debò... Sí que em preocupa la incoherència amb què la gent parla i opina alegrament sobre les persones...
    Et recomano un relat de pellpintada: "el moro marica".

  • alternatiu[Ofensiu]
    vanesa | 29-04-2007

    estaria bé que cada dia ens fessis una versió alternativa del telenoticies, tens més raó que la realitat que ens pinten, aquests si son els colors que realment existeixen

  • xelofont[Ofensiu]
    ginebre | 15-04-2007

    quina bona reflexió! Si!Si tens diners, siguis d'on siguis i tinguis la moral que tinguis(mira sinó el jeques de Marbella), seràs benvingut!
    I la olor del seus menjars és generalment moolt bona! Tota l'escala es posa apetitosa!
    Gràcies!

  • Sovint[Ofensiu]
    Roget | 15-04-2007

    Sovint la gent és incoherent. Uns no es plantegen les coses, altres tant els hi fa, altres són feliços d'aquestes... un món de bojos tot plegat.

l´Autor

xelofont

41 Relats

83 Comentaris

45507 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
ni penso el que escric, ni tinc guió, ni tan sols ho remiro, full o pantalla en blanc i a veure que surt.
Per tant no hi ha perfecció però espero que almenys el resultat sigui fresc i sincer.
Tinc un blog " un pirata anomenat peter pan", suposo que amb el títol ja es pot imaginar el que es pot trobar a dins, i en l'escriptura reclamo això de mi, la meva cara més infantil, ja que la madurés és un premi que mai he entés, tal com el planteja el món que vivim.
El meu mail per qualsevol detallet és xelofont@hotmail.com



blog: http://unpirataanomenatpeterpan.blogspot.com/