Immigrant

Un relat de: xelofont
És l'eina perfecte per pujar esglaons , gràcies a ells els andalusos que van venir a Catalunya van avançar posicions fins el privilegi de poder mirar de dalt a baix a un altre èsser humà...es veu que això si que dignifica!.
Hem de dir que queden exempts d'anomar-se immigrants els jugadors de futbol, empresaris que curiosament en molts casos compren jugadors de futbol i altres immigrants adinerats...perquè? no en tinc ni idea, la meva filla, que com molts nens és molt més lògic que els adults, no ho enten...la resposta està en la madurés...fins i tot algú de la terra no veuria en mals ulls que la seva filla xupés la polla negre d'algún jugador de futbol, aquesta classe, doncs, queda invisible en la classificació visible de les races en el nostre bonic país...
A part dels andalusos, altres "classes socials" han pujat de categoria gràcies a l'arribada de l'immigració, per exemple els "xaves" que han pujat a viure a Girona o els nous hyppyes...
Més o menys la classificació en una comunitat catalana podria anar així:

1- ELS EXTRANGERS GUAPOS: nòrdics, francesos, anglesos, alemanys, vaja, la creme de la creme, fins i tot se'ls permet parlar tranquilament en el seu idioma i que no facin cap esforç per comunicar-se amb nosaltres, estan vistos de baix a dalt principalment pel gran complexe d'inferioritat que impregna aquest país davant de la tot poderosa "oh Europa"...jo mateix m'he sorprés fent un esforç titànic perquè m'entenguin, gesticulant com un gamerús i parlant amb la boca ben oberta i a poc a poc...sempre m'he preguntat perquè parlem així quan estem davant d'un extranger de categoria A que ens pregunta alguna cosa, com si anar lent fos una traducció simultànea de qualsevol idioma. Ex: Johan svenson
2- ELS CATALANS: parlen català i tenen cognom inmaculats, tenen un complexe d'inferioritat brutal davant d'Europa però estan inmersos en un complexe de superioritat envers Espanya, que els culpen eternament de que siguem menys que Europa, se'ls coneix perquè es queixen molt però son bastant cagats a l'hora de la veritat, o sigui viuen del pacte, surten al carrer a demanar i quan se'n adonen que els han pres altre vegada el pèl, doncs tornen a callar, jo sóc català...Ex: Josep Maria Font Puigderrajols.
3- ELS ESPANYOLS: son gent que fa anys van arribar a Catalunya, en molts casos se'ls va tractar molt malament, però ja no ho recorden i el que fan ara és tractar malament als que venen de fora. Alguns son nacionalistes catalans, o sigui s'han adaptat bé, menys algun cas especial que fa la tira que viu aquí però no parla en català i quan ho fa un dia tothom l'aplaudeix com un heroi nacional, parlo de l'Iniesta, però com deia els jugadors de futbol no poden entrar en cap llista, suposo que serien els primers de tot, però massa primers per posar-los aqui.
4-ELS NEGRES: son bona gent, menys els de Salt. No es te una mala imatge d'ells tot i que sento queixes de que vesteixen extrany i també de que estan molt al carrer, els nens també, tot el dia al carrer jugant... com jo quan era petit, ja te nassos!!. Ex: Kifur Kieber
5- ELS SUD-AMERICÀ: se'ls perdona el fet d'existir però no del tot, estan a punt de baixar de categoria, ja que n'hi ha masses, en molts casos hi han doctors i això al català de bé no li agrada, tan sols imaginar que l'uròleg que t'ha de visitar és argentí ja toca una mica els collons, mai més ben dit. Però els ajuda l'idioma i la barreja ancestral que en molts casos porten als cognoms i a la sang. Ex: Yudiel Salas Azkargorta, clar exemple de barreja llatina amb un etarra.
6- ELS INDIS: els que porten pluma ja estan a quarta regional, els que venen aquí ningú sap ben bé de que viuen, però en molts casos tenen diners, cosa que emprenya ja que no juguen a futbol, els mocadors que els tapen el cap els impedeix pujar a la classificació però de moment no molesten gaire.
7-ELS XINOS: son el perill real i total per nosaltres, de fet aniran baixant en la classificació, tot i que ultimament ja veig botigues d'ells amb gent catalana treballant, vol dir que donen feina, això provocarà un gran conflicte. Se'ls coneix perquè comencen posant en un carrer un tot a cent, o tot a un euro i acaben comprant tot el carrer, amb les faroles i semàfors inclosos...van baixant, si abans eren simpàtics ara ja son perillosos, i amb el condicionant que no es fan gaire amb la gent d'aquí... quan agafen la bici van xino-xano, i mai miren enrera. Ex: Tang Li Fot
8-NINGÚ: en el vuité lloc no hi ha ningú
9- ELS MOROS: el pitjor del pitjor, maten, roben, son una raça perillosa, no tenen pietat, son uns mamons, el piropo més bonic que he escoltat d'algú català parlant d'ells ha sigut : és moro però és bona persona...com si fos alguna cosa excepcional. Ex: Mojamé Al-Jolin...jo també n'he conegut molts de "txungos", Al-Franco, Al-Hitler, Al- polític, Al-banc, Al- millet i un llarg etcètera
10- L'ANGLADA: si fos lògic aquest hauria d'anar tancant la classificació, de fet l'única cosa que faria amb ell és col.locar-lo enmig d'uns quants moros, Al- mésperillóspossible, a veure si el fan callar.

Moltes d'aquestes races, segons els catalans, tenen ajudes que nosaltres no tenim, i et passen per davant en molts llocs, cosa que quan m'ho diuen jo contesto: juas!
Jo he entés que d'aquí cent anys tot això haurà canviat totalment i potser la raça més odiada serà la més estimada, per tant em parteixo de riure quan sento segons quins comentaris i els poso en el lloc de primitius totals, per sort no em crec més ni em crec amb més drets que ningú en el meu país, jo no l'he pujat i el meu avi potser si, però el meu tiet avi per part de mare no va fotre ni brot, per tant seguiré mirant les persones per sobre de quins drets genètics i nacionals tenen.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xelofont

41 Relats

83 Comentaris

45376 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
ni penso el que escric, ni tinc guió, ni tan sols ho remiro, full o pantalla en blanc i a veure que surt.
Per tant no hi ha perfecció però espero que almenys el resultat sigui fresc i sincer.
Tinc un blog " un pirata anomenat peter pan", suposo que amb el títol ja es pot imaginar el que es pot trobar a dins, i en l'escriptura reclamo això de mi, la meva cara més infantil, ja que la madurés és un premi que mai he entés, tal com el planteja el món que vivim.
El meu mail per qualsevol detallet és xelofont@hotmail.com



blog: http://unpirataanomenatpeterpan.blogspot.com/