Els carrers eren buits quan vaig amb tu.

Un relat de: Baiasca

Se m'acaba el temps, maleït el pensament, que només és valent quan queden pocs instants. Et tinc aquí davant, i no tinc valor per dir-te que t'estimo, que et trobaré a faltar ara quan marxi. Ja ho sabíem, quan ens vam conèixer, que ens trobaríem per poc temps. Que res podia ser oficial, perquè res dura per sempre.
Els segons se m'escolen entre els dits, i encara no t'he dit tot el que sento.
Voldria marxar podent mirar-te als ulls. Perquè, quins ulls! M'hi voldria ofegar, tan profunds, tan clars, tan... teus...! Els últims dies amb tu han estat fantàstics. Hem ballat sense música, ens hem abraçat pels carrers d'aquesta ciutat, sols, completament sols, amb els nostres amics, però sols al món, tu i jo. Els carrers eren buits quan estava amb tu.
Encara no he començat el viatge i ja et trobo a faltar.

Comentaris

  • Un relat tendre[Ofensiu]
    filladelvent | 07-01-2006

    però vigila! el títol barreja temps verbals diferents...

    Els carrers eren buits quan vaig amb tu.

    Una de dues: els carrers són buits quan vaig amb tu ó els carrers eren buits quan vaig estar amb tu.

    Però vigila aquests errors!

    Ànims i continua escrivint,

    -Filladelvent-

  • bonic[Ofensiu]
    neret | 07-01-2006

    una dclaració d'amor molt tendra, m'ha agradat això d'ofegar-te als seus ulls i la situació... les hores viscudes, els adeus. Curta però intensa.

    Això si, vigila, que al títol t'has equivocat i hauria de ser (suposo) "...quan anava amb tu" enlloc de "...quan vaig amb tu" si no els dos verbs no concorden.

  • " Els segons se m'escolen entre els dits "[Ofensiu]
    kispar fidu | 07-01-2006

    i els teus Ulls em roben el cor. M'hi voldria ofegar...Oi tant! seria fantàstic! Ofegar-me en els seus ulls per poder veure-la a cada instant... uau! que maco! m'ha agradat!

    eis! pel que fa a la teva pregunta sobre els Reptes, jo fa temps que no hi participo (falta de temps i sobretot d'idees! jeje), però puc dir-te que surten diàriament! En principi cada dia hi ha un nou repte!, perquè la seva durada (de participació) solen ser 24h! Pot varia depenent de si és cap de setmana o de la "rapidesa" de l'autor que l'ha proposat en dir el veredicte!

    Per a més informació, pots entrar a l'autor que té per nom guanyador/a del repte on a la biografia hi ha una petita explicació!

    ok? apali! ens veiem!
    Gemm@

  • M'agrada...[Ofensiu]
    Carme Cabús | 12-06-2005

    ...el teu relat. L'última frase és un encert. És un acabament que torna a donar un senti rodó a tot el text, que el defineix complet. Hi ha frases molt expressives, i es nota la tendresa que t'impulsa a escriure'l.

    Busca expressar amb el teu propi llenguatge totes les teves emocions. Utilitza tot el llenguatge de què disposes. Sigues agosarada a l'hora d'escriure, no tinguis por.

l´Autor

Foto de perfil de Baiasca

Baiasca

84 Relats

202 Comentaris

97653 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
La vida son casualitats i oportunitats que has d'agafar al vol.

Igual que les inspiracions.

Ja fa temps que intento atrapar-les totes.

Casualitats, oportunitats i inspiracions.

Totes son filles d'una mateixa cosa.

La Vida. I l'Amor.

http://yasminacapo.blogspot.com