El recolzament

Un relat de: llacuna

Totes les persones tenen algú que les recolzi, no necessariament familiars, de vegades amics o amigues, per molt greu que hagi estat l'actuació d'algú sempre hi ha algú altre que hi creu en la seva innocència.

A mi, la veritat, no deixa de sorprendre'm i de vegades ho voldria canviar, però no potser, sempre hi haurà algú que creurà en aquella persona que a nosaltres ens ha tractat malament. Només està sola la persona que realment hi vol està sola, sinó sempre hi ha algú que creu en l'altra i fins a quatre o cinc persones. I res, ni la ràbia, ni la justícia, podrà canviar mai això, en tot cas ens canviarà a nosaltres que farem un seguiment d'una situació en comptes de fer altres coses a la nostra vida, tot plegat per a fracassar amb tota seguretat.

Les persones som compreses d' una tan gran varietat de factors que fa que sempre hi ha algu qui coincideixi amb alguna altra persona. I aquest fet no vol dir que hi manqui justícia, és potser una qüestió de comprensió universal que permet que totes les persones puguin tenir companyia, i mira't així fins i tot sembla una cosa positiva que les ments enrabiades, dolgudes i maltractades no podem comprendre, és quelcom que està fora de l'abast de les persones el fet de volgué canviar-ho. Jo ho veig així.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer