Egoista pervers...

Un relat de: Orgull_de_classe

Jo aniré descalça i tu nu, davant de la lluna, mirant-la als ulls ,arrogants, amb aquella mirada que tu i jo sabem fer, i que quan la fusionem, podem fer caure al més fort i podem fer que el més dèbil pugi al cim de la muntanya.
Davant de la lluna, amb aquella ,mirada penetrant la seva retina com si fossim armes blanques dispersades pel cel, farem l'amor, mentre ella, la poderosa i forta lluna, s'agenolla als nostrtes peus suplicant que parem. Amb això només et vull mostrar el poder que té el nostre amor. Tots dos junts, podem moure muntanyes, podem fer que els morts tornin a veure la llum del sol, podem fer que el més senzill sigui complicat i a l'inreves. Tots dos junts trencarem fronteres i obrirem portes tancades. I tot això sense cap mena d'esforç, simplement estimant-nos...
I tot això davant del sol, i les estrelles, fins que t'enadonis de que amb mi, pots aconseguir tot el que et proposis, amb un sol petó... Vull fer-te feliç, bestialment perque no tinguis temps a mirar-te al mirall i renegar del teu físic...Vull acariciar-te les mans, fen-te aquelles pessigolles que només tu i jo sentim... Vull llevar-me cada dia i trobar-te al meu costat, i que, siguis tu el primer que em dirigeixis la paraula... Vull sentir que series capaç de matar per mi, que donaries la vida si estigués en perill. I ara, oblida't de mi, sóc només un miratge de la teva ment perversa i egoista. Oblida'm.

Comentaris

  • Ostres![Ofensiu]
    pivotatomic | 02-12-2005

    Aquest és el primer relat que et llegeixo i, la veritat, m'ha provocat reaccions trobades.

    D'una banda, m'encanta la seva força, la seva passió. També m'agraden les imatges que crees, encara que algunes d'elles potser no siguin massa originals (pujar dalt del cim...). I, per suposat, el final és impactant, colpidor.

    Què no m'agrada del tot? Doncs la puntuació (revisa-la i veuràs més d'una errada greu), algunes faltes d'ortografia... i el fons mateix del relat.

    Sí, veuràs... quan un arriba a la meva edat, fa temps que s'ha adonat que això de l'amor està molt bé, però també sobrevalorat. Per això, davant d'una sublimació com la que fas tu aqui... no sé, tendim a arronsar una miqueta el nas.

    Però això, en tot cas, és secundari. El que està clar és que en saps d'això d'escriure. O sigui que segueix fent-ho, que jo seguiré llegint-te!

    Una abraçada!

    PS. Per cert... m'encanta el teu nick!

  • després...[Ofensiu]
    Capdelin | 13-09-2005 | Valoració: 10

    d'aquesta immensa exposició de somnis. de desitjos, de plans, d'amor platònic...
    vas i fots la punyalada final del teu relat i et quedes amb mi i amb tots els lectors...
    fantàstic, impacta la contradicció final amb el cos del relat...
    saps escriure molt bé i tens força imaginació i originalitat... felicitats, Núria!
    segueix escrivint per fer-nos gaudir dels teus projectes i inspiracions poètiques.
    un petó i una abraçada!!!

l´Autor

Foto de perfil de Orgull_de_classe

Orgull_de_classe

95 Relats

197 Comentaris

92184 Lectures

Valoració de l'autor: 9.47

Biografia:
Deixada, desendreçada, neta i despentinada.
(sé que t'agrada)
(Neceessito només una cosa.)
SAGRESTA'M(ara)

titeretea@hotmail.com (mail)