Dies

Un relat de: Nuvolosa

Dies obscurs vaguen en el buit. La sordesa, intencionadament m'afecta. La vista, no veu més enllà del mar. El tacte aconsegueix sensacions agradables. L'oïda sent el que li interessa. L'olfacte només nota l'aire carregat i el gust percep grans amargs que gairebé no pot superar.
Dies feixucs m'envolten. Deixant un rastre àcid i una remor d'ortigues al cos. El braç cansat es deixa caure sense por amb un intent fracassat per alliberar tensions. I el mocador, es deixa caure suaument per entre pensaments impurs carregats de bona fe.
Dies intencionats m'ataquen. M'intenten descobrir utilitzant mals mètodes que encara puc resistir. Em paren les millor trampes que tenen, intenten mantenir l'equilibri, no es possible. A vegades caure és més fàcil del que sembla, i aixecar-se, molt complicat sense una ànima en qui confiar.
Dies neguitosos humitegen el que troben. Omplen llàgrimes amb els mes tristos sentiments. Llàgrimes vessades en donen testimoni. Aquest moltes vegades insultat per qui més el comprèn, o falsos testimonis que acaben d'humitejar el que encara queda net.
Dies fracassats van quedant enrere. Infinits intents inútils per pujar paret, o encara, per posar fonaments. Gairebé per cavar-te la tomba i així, deixar intents frustrats el més enrere possible.
Dies inútils em desperten, obligant-me a començar una nova jornada, de segur carregada de contundents ventades que m'obligaran a caure, ventades plenes d'ignorància i hipocresia. Moments més tard hauré de tornar a aixecar les alegries que suposadament hauran sorgit del no res.
Dies angoixats em travessen, com una llança enmig del cor, deixant així el dolor al descobert, perquè qualsevol àguila vingui a estripar-me la vida, i així no haver de patir més.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nuvolosa

Nuvolosa

23 Relats

20 Comentaris

22405 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
Res, només us deixo la meva adreça per si us voleu posar en contacte amb mi:

lnb_jess@hotmail.com

MOLTA LLUM!