Desitjos d'estiu

Un relat de: Aina_R

Té 18 anys, acabats de fer el fill del pastisser... ha passat selectivitat ara fa poc, i estarà tot l'estiu ajudant els seus pares a la pastisseria, li ho ha comentat sa mare a una senyora, veïna del poble suposo... jo passaré tot l'estiu en aquest poblet que fins fa cosa de 8 dies no sabia on parava... el Jaume hi va insistir que hi havíem d'anar, ell hi havia anat quan era petit i se'n va enamorar, i tant si com no que la canalla i jo hi anéssim ja a primers d'estiu, des de St. Joan, ell ja vindrà als caps de setmana, i entre setmana, estarà a Barcelona tot sol. I jo aquí, amb la canalla que se'n van a voltar, perquè ells no tenen problemes i es passen el dia a la piscina avui fins i tot s'han endut entrepans per dinar allà amb altres nens del poble.
Fa calor i estic sola, i avui m'he mirat amb delit el fill del pastisser... Encara se'm permet somiar a la meva edat? Sóc una mestressa de casa respectable, sempre vaig neta i endreçada, els veïns no tenen mai cap queixa de mi, a vegades els faig cangurs, què dirien si ara em veiessin? Què pensarien si sabessin dels meus pensaments? L'he desitjat amb força, potser per la xafogor de la tarda, potser pel tedi de tantes hores sola.
M'he trobat a mi mateixa allà, palplantada davant el taulell amb una part del cervell dedicada a indicar-li quines pastes volia, i l'altra dedicada a pensar com fer-li l'amor, a aquest cos jove i fibrat, tot energia, tot escalfor. Us imagineu quin tip de riure? El seu cos jove i fibrat entrellaçat amb el meu, els meus malucs amples, els pits un xic caiguts i el meu ventre clivellat per dues maternitats... si, suposo que se'n riurien de mi, dels meus pensaments, del meu desig, però fins i tot així, davant d'aquesta certesa, no me'n sabia estar de desitjar-lo i d'imaginar els seus llavis i les seves mans i tot el que podrien fer al meu cos, o potser tot el que haurien d'aprendre a fer al meu cos, potser fins i tot un xic maldestre, potser amb pressa, potser amb por, però li ensenyaria amb calma... i sé que sols podrà passar dins el meu cap, com una pel·lícula, mentre inevitablement em masturbo, i m'imagino que no duc aquesta bata de córrer per casa, sinó una camisola de seda cara, i la meva ma no és meva, és la seva, tendre i suau, i m'acarona, m'acarona, i és que sigui com sigui, em penso que a qualsevol edat, encara se'm permet somiar, no?

Comentaris

  • sempre es permeteix somiar...[Ofensiu]
    Cincdos | 07-07-2008 | Valoració: 10

    una bona manera per començar l'estiu

    un petonet.

  • Imaginar, imaginar...[Ofensiu]
    entortilligat | 05-07-2008

    Es el que ens queda, no?

    Un relat perfecte, per pendre una birra a la vora de qualsevol somni...o de qualsevol mar perdut(que encara n'hi han!!)...

l´Autor

Foto de perfil de Aina_R

Aina_R

28 Relats

77 Comentaris

36381 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Mai he acabat de saber quines coses són importants a destacar en la biografia d'un mateix...
El 2008 es publica Dotze pessics de vida sota el pseudònim d'Aina Roig, és en aquest moment que neix Aina_R i que començo a publicar alguns dels meus textos i poemes a relatsencatala.cat
El 2015 perdo una mica la vergonya i es publica Swing Club, Deixa't endur per la música fent servir el meu nom Anna Masnou. www.resalt.cat/swingclub
El 2021 surt una guia de l'Ansietat al Benestar (en català i castellà) i un conte Adéu, Avi (en català, castellà i anglès)
Vaig néixer en un poblet envoltat de boira, fa ja un bon grapat d'anys
A P-4 (com a tothom, suposo) em van ensenyar com ajuntar les lletres per fer paraules, i les paraules per fer frases, des d'aleshores, escriure es va convertir en una activitat tant natural com respirar.
Encantada de poder publicar aquí i de poder llegir també als autors meravellosos que hi ha.
Una abraçada :)