Ahir a la nit

Un relat de: Aina_R

Els teus amics no han tret els ulls de sobre de les meves cuixes que quedaven a la vista per una faldilla que ensenyava més que no tapava, quan m'has dit que vingués cap allà, ja t'he avisat de les dimensions reduïdes de la meva roba, però has dit que era igual, que encara no eres a casa i que em passés pel bar. M'has fet el gest de fer-me un petó a la boca trencant la barrera física que sempre m'agrada mantenir en públic, i jo t'ho he permès. Has trigat menys de 5 minuts a acabar-te la copa i a dir que volies marxar cap a casa.

Obres la porta de casa, entrem, just tancar la porta m'estampeixes amb força contra la paret i em beses amb molta força, tens tot el meu cos acorralat, i aquesta sensació m'encanta - ho saps.

Amb un moviment ràpid em desfaig de la teva abraçada, no t'hi resisteixes i em deixes marxar corrents escales amunt mentre ric. Segueixes les meves passes amb calma, i quan arribes a dalt, jo estic asseguda al sofà mostrant-te el meu entrecuix i estirant la tanga cap amunt per mostrar-te els meus llavis juganers i vermellets per l'excitació. T'apropes i d'un moviment hàbil em treus la tanga i hi comences a posar els dits mentre amb l'altra ma m'acarones els pits. Finalment decideixes desfer-te del minúscul tros de roba que em fa de faldilla, i la brusa arrapada que delatava l'erecció dels meus mugrons. Mentre jugues amb el meu sexe, em beses, primer els llavis, i després lentament, segueixes el camí que tens ben conegut i recorre el meu coll i els meus pits i el meu melic i va directe al centre del meu plaer - el temple del teu.

Conscient de que la meva excitació va en augment comences a utilitzar la llengua amb destresa i ritme, i jo que ja fa estona que anava molla, començo a regalimar, i tu tastes tota aquesta humitat que surt de mi i te la veus com si fos ambrosia, i jo et miro, miro entre les meves cuixes i veig els teus ulls verd i mel mirant-me de fit a fit, complagut de veure'm encorbar i gemegar i si em mires m'excito encara més i aleshores senzillament m'escorro i em quedo calmada, però amb ganes de més, més de tu.

Ho saps i t'apropes a mi, i deixes que et descordi i et tregui els pantalons i deixi al descobert el teu membre gran i test, rosat i perfecte i l'acosti a mi, a dintre meu. Amb les cames obertes li dono la benvinguda i amb força t'estampeixes contra mi, amb tota la intensitat que saps que m'agrada, com si amb cada embranzida t'hi anés la vida, com si només haguessis estat creat al món per ser-hi present en aquests instants, com si res més existís, com si donar-me plaer fos l'objectiu i finalitat de tot plegat. Saps el que m'agrada i m'ho dones.

Sota teu, rítmicament em moc i quedo amarada de suor, i alço les cames perquè entris encara més endintre de mi, i t'estampeixes amb força i començo a gemegar cada cop amb més intensitat i més freqüència, i sento de nou una onada de plaer que creix dins meu amb molta força i t'agafo amb força l'esquena i el cul fins que finalment l'onada esclata contra les roques i encorbo la meva esquena i et mossego l'espatlla dreta extasiada de plaer. Tu encara no estàs.

Ara em toca a mi dirigir l'orquestra, canviem les posicions. Allí, estirat al sofà, m'esperes perquè et cavalqui, obro les cames i m'encaixo sobre teu, i a poc a poc anem agafant el ritme... em pessigues els mugronets i m'encanta i gemego i alço el cap. Amb el dit gran comences a acaronar el meu clítoris mentre jo segueixo sobre teu sacsejant-te i començant a endinsar-te en el món del plaer que no podràs aturar perquè ja ha començat, perquè ara sóc jo qui porta el ritme i no em penso para fins que t'escorris de plaer i m'inundis per dintre, i com que ho saps, em toques, em toques molt, perquè no vols acabar sol, i quan més sents que perds el control, més ràpid m'acarones, buscant un altre orgasme per mi mentre tu tindràs el teu. I finalment arriba, arriba el moment culminant, i noto la força del teu membre i com esclaten dins meus tots els efluvis del teu plaer i es barregen amb els meus, i tu somrius complagut.

Et beso i ens separem. Després de jaure plegats una estoneta em dius si em vull quedar a dormir. Per alguna estranya raó et dic que si i ens n'anem al llit.
A l'endemà, la persiana semi-alçada deixa entrar una llum groguenca i tu ets al meu costat, nu, dormint de bocaterrosa i jo t'acarono l'esquena i les natges i et desvetlles i em beses. M'abraces i ens besem molts cops, ens toquem tot el cos, ens acaronem i deixem que l'escalfor de les nostres pells es desfaci en mil abraçades, i em fas pessigolles i ric i et faig petonets i a tu t'agrada. Juguem com si fóssim dos cadells. Finalment ens decidim i ens vestim i jo dic que és tard i que he d'anar a dinar a casa i m'acompanyes a la porta i ens besem i em dius que em trucaràs.

Després, tot conduint cap a casa, no puc evitar de sentir-me aclaparada per tot plegat, no pel sexe, sinó pel que hi ha hagut abans i pel que ha vingut després, per voler que vingués amb els teus amics, per besar-me davant de tothom, pel tendre despertar, per les carícies, pel tacte de la teva pell, perquè m'espanta acostumar-m'hi, perquè m'espanta despertar un dia sabent que l'únic desig que tinc és donar-te la ma i dormir al teu costat, perquè m'espanta confondre els sentiments, perquè m'espanta pensar que tot d'una comenci a interpretar les coses com no són o com tu no les veus i a donar als teus actes uns significats que potser tu no els has atorgat.

I aleshores, com renyant-me a mi mateixa, em pregunto perquè rediantre he accedit a venir al bar amb tu i dormir amb tu, perquè he saltat la meva norma, si no ho hagués fet, tot hauria estat com sempre, com totes les trobades amb tu, només el bon sexe d'ahir a la nit, i avui un despertar normal a la meva habitació, sola, calmada, lluny de dubtes i de pors, després d'haver dormit ample tota la nit, sense un cos al costat que m'acaroni quan topa amb el meu.

Comentaris

  • Quina gran nit![Ofensiu]
    ORIOL | 28-08-2008 | Valoració: 10

    Quina gran nit! Relatada magistralment i amb tot luxe de detalls com ha de ser. Avançes a bon ritme, magnífiques les descripcions que fas en cada moment i genial com mantens la atenció de qui et llegeix. No només la mantens, sinó que l'augments, la qual cosa no és gens fàcil quan escrius.
    M'ha encantat que descrius la situació tal i com més i conseves el punt necessari d'erotisme en cada moment. Sense embuts, sense presses. No arribant al final a la primera línea, sinó desencadenant-lo mica en mica. No només fent partícep a l'home o a la dona per separat, sinó als dos alhora. Així han de ser les relacions de passió autèntica. I en el teu relat aconsegueixes transmetre passió i fas sentir apassionament. No parles d'un conte de fades, d'una història fícticia o inimaginable. Parles de l'aventura des de la realitat. Vivint-la i hvent-la viscut i això es nota. Gràcies per fer-nos-la viure també! Segueix així!

  • Bones!!![Ofensiu]
    katt_91 | 25-08-2008

    m'ha agradat mooolt el relat, m'hi he identificat completament!!

    enhorabona, segueix així!

l´Autor

Foto de perfil de Aina_R

Aina_R

28 Relats

77 Comentaris

36221 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Mai he acabat de saber quines coses són importants a destacar en la biografia d'un mateix...
El 2008 es publica Dotze pessics de vida sota el pseudònim d'Aina Roig, és en aquest moment que neix Aina_R i que començo a publicar alguns dels meus textos i poemes a relatsencatala.cat
El 2015 perdo una mica la vergonya i es publica Swing Club, Deixa't endur per la música fent servir el meu nom Anna Masnou. www.resalt.cat/swingclub
El 2021 surt una guia de l'Ansietat al Benestar (en català i castellà) i un conte Adéu, Avi (en català, castellà i anglès)
Vaig néixer en un poblet envoltat de boira, fa ja un bon grapat d'anys
A P-4 (com a tothom, suposo) em van ensenyar com ajuntar les lletres per fer paraules, i les paraules per fer frases, des d'aleshores, escriure es va convertir en una activitat tant natural com respirar.
Encantada de poder publicar aquí i de poder llegir també als autors meravellosos que hi ha.
Una abraçada :)