Desconeguts

Un relat de: Paraula

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Em va guiar pels carrers de València fins que, molt subtilment, ensopegàrem amb la porta de sa casa. Es coneixia València molt bé, vaig suposar que feia ja temps que vivia ací. Em convidà a pujar. Vivia sol. Al pis tenia un parell de gats, que no m'agraden massa, però els vaig trobar àdhuc graciosos. Isi i Pica van anar a fer la festa a l'Enric. Aquest em va demanar si volia una cervesa, vaig acceptar i agafant la mistera que hi havia damunt la taula vaig trobar un disc d'Antònia Font. No li vaig preguntar, el vaig posar i vaig començar a fumar-me el cigarret mentre esperava que vinguera.

Tot i ser uns desconeguts, ens coneixíem potser millor que molta gent a qui coneixíem des de feia anys. Ara sí, jo li vaig contar una mica de la meua vida i, sobretot, la relació amb el Jordi. Ell, però, no em va contar res de la seua. En canvi, es va arrambar a mi i va començar a besar-me el coll, fins a arribar als llavis. Era molt tendre. Al mateix temps, em tocava els pits i començà a despullar-me. Jo em deixava. En cinc minuts estàvem tots dos nus sobre el seu llit. Va llepar-me tot el cos fins que va arribar a l'escletxa. Esperava aqueix moment des que vam eixir del bar. Jo, li vaig fer el mateix a ell, em vaig clavar el fal·lus a la boca i comprovava, de tant en tant, com es moria de plaer. Li'l llepava amb fruïció.

Tot seguit, em demanà que em girara mirant el sostre i començà a recórrer el parrús de dalt a baix, sense cap mena de mirament envers mi. Ara més fort, adés més fluixet. Vaig estar-hi a punt de gaudir del millor orgasme de ma vida, però, en adonar-se del pujonet que acabava de tenir, s'aturà. Obrí el calaix de la tauleta de nit i tragué un condó. Mentre se'l posava, jo li llepava el coll i el peçó de l'orella. Quan el va tenir, em va tombar al llit i em va penetrar. Els dos gaudíem, el plaer naixia al pubis i s'estenia fins als dits del peus i les arrels del cabell. Ell va tenir l'orgasme, i em va acabar a mi tornant a jugar amb el clítoris. Després, cap dels dos podia articular paraula.

Vaig agafar un cigarret i li'n vaig oferir un altre, que no va rebutjar. Em vaig adormir abraçada a ell. Feia temps que no em trobava tan bé. En aixecar-me, ell ja no hi era.

Comentaris

  • molt bon relat![Ofensiu]
    Jordi Julià | 14-11-2005 | Valoració: 9

    enhorabona, xiqueta, està molt molt ben escrit. M'ha agradat l'erotisme tan ben narrat sense ser barroer i espere poder llegir més coses teues prompte ^^

  • Visca els desconeguts[Ofensiu]
    AINOA | 12-08-2005 | Valoració: 9

    M'agradat molt el teu relat.
    Te un toc erotic molt fi, que fins i tot li dona sensualitat.
    Una abraçada,

  • Thalassa | 10-08-2005 | Valoració: 9

    Per començar, Benvinguda!

    M'ha agradat moltíssim la descoberta del teu relat, entre d'altres perque m'enanten els relats eròtics, jo també en tinc uns quants, quan vulguis t'hi passes.

    Per cert, m'agrada moltíssim la paraula mistera, feia temps que n la sentia.

    Moltes felicitats.

    Thalassa

    P.S.: coneixes en Manuel Joan i Arinyó? és de Cullera i també fa prosa eròtica. A mi m'encanta!

  • Thalassa | 10-08-2005

    Per començar, Benvinguda!

    M'ha agradat moltíssim la descoberta del teu relat, entre d'altres perque m'enanten els relats eròtics, jo també en tinc uns quants, quan vulguis t'hi passes.

    Per cert, m'agrada moltíssim la paraula mistera, feia temps que n la sentia.

    Moltes felicitats.

    Thalassa

    P.S.: coneixes en Manuel Joan i Arinyó? és de Cullera i també fa prosa eròtica. A mi m'encanta!

  • Benvinguda![Ofensiu]
    jacobè | 10-08-2005

    Comences forta! M'agrada el llenguatge del relat i el lèxic que utilitzes. Enriqueixes el vocabulari de la nostra llengua. Breu, relaxant i alhora intens. Benvinguda Paraula!
    Què fariem sense les paraules...

  • Desconeguts...[Ofensiu]
    Llibre | 10-08-2005

    ...que es coneixen en la descoberta del cos.

    Sí: moltes vegades tenim aquesta sensació. Aquell que no sap res de nosaltres pot arribar a copsar molt més que d'altres, que saben tota la nostra vida. I una escena de sexe, pot esdevenir un moment crucial de simbiosi entre dues persones. Encara que després, en despertar, l'altra ja no hi sigui.

    Fins la propera,

    LLIBRE

  • I et vas[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 10-08-2005

    quedar tu sola a casa seva? Amb els gatets? Sort que no eren gossos, sinó t'hagués tocat treure'ls a passejar! He he,... és una brometa.

    És curiós el morbo que desperta algú desconegut, o mig desconegut. Algú amb qui conectes físicament per una química especial, que et fa desitjar el seu cos i no res més...

    "Amémonos hoy mucho y mañana digámonos adiós".

    M'ha agradat el relat. Especialment el punt misteriós del final, quan et despertes i ell ja no hi és, i et trobes sola, allà, però somrient.

    Una abraçada.

    Salz.

Valoració mitja: 8.75

l´Autor

Foto de perfil de Paraula

Paraula

25 Relats

64 Comentaris

27478 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Biografia:
Després d'un temps, intente reaparéixer amb un estil bastant diferent. Un canvi de vida sempre implica un canvi de pensament, una maduració. I potser és això el que m'ha passat a mi.

Escric majoritàriament, ara, des de València i esporàdicament des de més cap al sud. Nascuda al 87 estudie Filologia i treballe de becària.

Més textos:
http://cauenlesparaules.blogspot.com

carmesina87@hotmail.com