Demència escolar (Venjança)

Un relat de: Pau cañigueral Batllosera

M'havia posat malalt durant aquelles tres setmanes d'exàmens, però semblava que les coses tornarien a la normalitat sense més incidents. La cosa, però, es va descontrolar una mica. I dic això no perquè estigui boig, sinó perquè no va ser fins després d'haver torturat durant tres dies seguits cada un dels professors que ens havia examinat i de penjar-los a la porta de l'institut que ens vam sentir desestressats del tot.

Comentaris

  • Venjança...[Ofensiu]
    Ledesma Luna | 07-12-2006 | Valoració: 10

    ...durant tota una setmana, preparant examens, anant-se a dormir a la una de la matinada repasant dates de la guerra de succesió, per aixecar-se a fer uns quants exercicis de l'asociativa... quan arribes a les cinc busques al 365.com problemes de física: l'altrura del tascó era de 10 cm i la potència de 15 N... lexic de català: tradueix: Higo Chumbo...so, also, too...
    Fins que... c'est fini!
    Ánim! Se el que se sent! Si pots treure un 11.5 a l'éxamen d'història...!
    1Ptó!
    ;)

l´Autor

Foto de perfil de Pau cañigueral Batllosera

Pau cañigueral Batllosera

10 Relats

12 Comentaris

11913 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Fill de mon pare i ma mare, ja fa setze anys que volto aquests mons de deu. Diriem que tinc moltes inquietuds reprimides per el món i la societat que m'envolta; una d'elles és l'escriptura. I a part d'això, la meva vida és la que podria tenir qualsevol estudiant de 1r de Batxillerat humanístic a l'I.E.S. Llagostera (cal tenir en compte que només en som dos...).