Massa Martini (Poder)

Un relat de: Pau cañigueral Batllosera

Aquell dia si que m'havia salvat pels pèls. Altres vegades m'havia passat el mateix o pitjor, tot i això mai havien aconseguit, ni tan sols, despentinar-me. D'aquell dia, però, me'n recordaré sempre... Jo diria que s'ho havien estat preparant des de feia molt temps perquè va anar de poc que no m'enganxessin. No vull ni saber el que haguessin estat capaços de fer-me si no m'hagués vingut al cap aquella idea quan...

És igual, no em vull tirar floretes. A més, tu i tothom sap de sobres del que sóc capaç de fer. Igualment, però, no puc deixar de sentir-me orgullós de que aquell dia també acabés amb la bona i la dolenta als meus braços. No recordo quina era la rossa ni quina era la morena, això sí, recordo perfectament que una de les dos tenia una piga molt petita entre... Millor no t'ho dic, fes servir la imaginació. El que vindria després ho tenia molt ben aprés, es barallarien i n'hauria de triar una. Sempre em pregunto perquè s'han de discutir? No m'agrada escollir.

Per cert, disculpa'm... Com se'm pot haver oblidat una cosa així? Deu ser cosa de l'edat. M'hauria d'haver presentat primer, de debò que em sap molt greu, disculpa'm, no tinc perdó! Els amics em diuen Bond, James Bond... I tu ets?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Pau cañigueral Batllosera

Pau cañigueral Batllosera

10 Relats

12 Comentaris

11869 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Fill de mon pare i ma mare, ja fa setze anys que volto aquests mons de deu. Diriem que tinc moltes inquietuds reprimides per el món i la societat que m'envolta; una d'elles és l'escriptura. I a part d'això, la meva vida és la que podria tenir qualsevol estudiant de 1r de Batxillerat humanístic a l'I.E.S. Llagostera (cal tenir en compte que només en som dos...).