Demà marxo

Un relat de: sinda

Demà marxo. Demà pujaré a un avió i volaré unes quantes hores. Mentre l'avió escalfi motors jo llegiré les instruccions que hi haurà a la part posterior del seient del davant, i m'imaginaré què faria en cas d'emergència. Un cop surtin les hostesses, a explicar totes aquestes instruccions que ja m'hauré llegit, me les miraré i intentaré imaginar-me com són les seves vides: sempre amunt i avall pel món. Quan diguin que ens cordem els cinturons m'asseguraré de tenir-lo ben lligat i, aleshores miraré per la finestra recolzant el cap a la paret. En qüestió de pocs minuts l'avió prendrà velocitat, traurà els alerons i s'enlairarà. En aquell moment moure la mà per agafar-te la teva i sentir-me una mica més segura. Però la mà que tocaré serà estranya i l'empresari que segurament seurà al meu costat em mirarà amb cara de sorpresa i fins i tot amb un intent de comprensió. Aleshores la vergonya m'inundarà i només de pensar què estarà pensant de mi aquell home, i que hauré de seure al seu costat durant 16 hores i demanar-li que s'aixequi quan vulgui anar al lavabo o un Clinex quan se m'acabin, o fins i tot necessiti parlar-l'hi per distreure'm...

Però continuaré mirant per la finestra. Arribarà el moment en què se'm taparan les orelles i involuntàriament faré un: aiii! Però després de lo d'abans això ja no serà motiu de vergonya. La nostra terra cada vegada es veurà més petita i intentaré imaginar-me on seràs en aquell moment, què deuràs estar fent, amb qui estaràs parlant... Les llàgrimes m'ompliran a poc a poc la part de baix dels ulls i notaré com en llisca una per la galta fins arribar-me a la boca.

Aleshores una veu interior començarà a dialogar de forma violenta però innocent: "No me'n vull anar! Sí que me'n vull anar! El trobaré a faltar tan...!I ell a mi? Quants cops al dia pensarà en mi? I jo?, m'adaptaré a aquesta nova vida que m'espera? Trobaré el que tant he arribat a imaginar? O em frustraré i em rendiré? Què passarà? Ho vull fer?"

De sobte em despertarà una mà a l'espatlla. Serà l'empresari del costat, el bon home em despertarà per avisar-me que porten el dinar. Aleshores tornaré a pensar en tu i la tristesa tornarà a bullir dins meu...

Demà marxo. Em sento tan culpable d'haver-te fet mal, d'haver triat el meu somni en lloc del nostre... Sé que m'esperen mil llavis per fer somriure, però trobaré a faltar el teu.

Gràcies per aquest amor.

Comentaris

  • Ànim![Ofensiu]
    RFS1984 | 10-11-2008 | Valoració: 10

    que l'amor ho pot tot, també la distància.

  • Paper de fum[Ofensiu]
    El follet de la son | 03-03-2008 | Valoració: 10

    Hola. El teu escrit m'ha calat fins al més profund de l'ànima. Aquest Setembre que ve la meva xicota i jo ens separem, ella s'en va a milers de quilòmetres lluny i jo haig de prendre una altra direcció. Per això em guardo aquest text. Me'l llegiré el dia que prengui l'avió i, emb ell, ploraré fins que les llàgrimes s'acabin. Has estat providencial.

l´Autor

Foto de perfil de sinda

sinda

4 Relats

11 Comentaris

5048 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Miro amunt, veig la neu caure sobre meu.
Ella també mira amunt però no sap què és això que cau del cel. Intenta agafar els flocs de neu com qui intenta agafar el seu somni a al vol. Juga.
És feliç, simplement feliç; potser ne'm d'apendre.



www.fotolog.com/maskins

marteta26@hotmail.com