Claror en la nit

Un relat de: fada_nocturna

Moments que s'esvaeixen. Dia que canvia a nit en tan sols un instant. Somnis trencats, il·lusions perdudes, veritats ocultes. Perds la persona en qui t'havies recolzat tots aquests moments, sense explicació lògica. Els errors del passat no poden ser oblidats, ni tan sols canviats. He descobert que no existeixen les segones oportunitats. Si t'equivoques un cop, sempre hi haurà algú a la teva vida a qui hauràs fet mal, i no voldrà saber res més de tu.

Tots aquests pensaments se m'acumulaven en la claror de la nit. Volia tornar a viure com quan tenia 8 anys, quan vaig decidir plantar-l'hi cara a la mort i somriure a la vida. Potser hagués estat millor triar l'opció més fàcil, la de desaparèixer per sempre més. Les coses haurien estat molt diferents: no hauria fet mal a tanta gent que, per no voldrem dir els meus defectes, no m'han ajudat a poder canviar. Sempre es retrau tot quan ja es té la decisió presa, la decisió de deixar-te sola en el dolor. Intento comprendre la solució, però no trobo la llum enmig de tanta claror.

La gent que pren el camí fàcil és la que surt menys perjudicada. Per què he estat tots aquests anys intentant buscar la solució que fes mal al mínim nombre de persones possible si, en realitat, la vida és una lluita per sobreviure on sempre guanya el que ha pensat més pel benefici propi? El món s'està convertint en un concurs on, si no ets egoista, no arribes a la final, et quedes com un simple perdedor.

Hi ha gent predestinada a ser feliç. No és el meu cas. Mai ningú arriba a saber el que sent cada persona al perdre un ésser estimat. I molt menys quan els metges gairebé t'asseguren que és possible que, en poc temps, en perdis 2 de cop. Dos pilars bàsics en la nostra família. Aquí és quan realment es demostra en qui pots confiar i en qui no, és el moment de les traïcions. La persona en qui més confiança tenies, s'esvaeix de sobte. Però sempre hi haurà algú que apareixerà d'on menys t'ho esperes per rescatar-te de les llàgrimes. Mai es pot perdre l'esperança, però tampoc viure d'ella.

El dia acaba de néixer és fosc, a pesar del molt que brilla el Sol. Ara sol em queda refugiar-me en l'esport, desitjant que tot canviï, desitjant trobar un motiu per viure.



Gràcies a tots els que m'heu ajudat, i també als que llegiu aquest relat, és a dir, la gent qui podrà saber els meus sentiments.


Tot podria millorar i ho saps. T'estimo i et seguiré esperant fins que prenguis la decisió final. Tots podem equivocar-nos i crec que mereixem una segona oportunitat.

Comentaris

  • destil·la sentiments [Ofensiu]
    Bernat J | 07-01-2008


    Crec que com a escriptora ets més que bona, aquest text, que es nota que t'ha sortit de dins, serveix perquè et digui que em sento plenament identificat amb tu... És tant difícil tirar endavant quan veus que tothom et dóna l'esquena. Però creu-me, la decisió de triar el camí difícil és la correcta, i veuràs com, a llarg plaç, et sortirà més a compte.

    A banda d'això haig de dir-te que has sapigut expressar amb total claredat els sentiments que volies transmetre, i això, de cara al lector, s'agraeix.

    Doncs res, més molta sort i segueix escribint.

    julià.

  • Kronnoss | 19-12-2007 | Valoració: 10

    uau

  • noia, [Ofensiu]
    Nit d'estiu | 30-07-2007

    jo no sé què és perdre un familiar, un amic... Pero la tristor que m'envia el teu text és evident. A mi també em va molt bé escriure en els moments més dificils, per desfogar-se i deixondir-se.

    les persones que ens estimem no ens deixen mai sols, segueixen vivint per sempre dins nostre. o, si ho prefereixes, pensa que una part d'elles es troba en cadascun dels éssers vius que t'envolten. jo ho crec aixi. és per aixo que s'ha d'estimar tot el que ens rodeja, és part de nosaltres, part de tu i de mi, part de tot.

    siau!

  • Endavant![Ofensiu]
    Sonyes | 18-07-2007 | Valoració: 10

    Nomès et volia dir que el teu relat m'ha arribat. Sembla mentida però el temps ho cura tot. Fa 3 anys va morir una meva companya en un accident de cotxe. Va ser terrible! Jo vaig escriure com tu tot el que sentia. Et convido a llegir-lo "Carta a la desesperació".
    Anims i endavant!
    Salut!

  • Motius per viure [Ofensiu]
    Avet_blau | 18-07-2007 | Valoració: 10

    Mai els dies son foscos del t ot
    en algun recó surt la llum
    que ens guii !.
    tothom esta predestinat a ser feliç
    hi tenim el dret !,
    però cal estar a l'aguaït dels moment en que passa, potser passi de nit....

    Perdre els puntals de la vida
    la referencia , el model estimat, es dur!
    molt dur,
    però apareixeran noves espatlles per consolar-te , sense buscar-les.

    Fa poca estona he tornat dells llacs de Carança, sota el pic del Infern :
    quin motiu per viure !!!
    i altres...
    El mon es ple de llocs màgics ,
    sovint solitaris , que ens esperen.

    No pots viure de l' esperança
    pero tampoc sense ella .

    Avet_blau

  • la vida és com és[Ofensiu]
    JOSEFINA | 17-07-2007 | Valoració: 9

    La vida és com és, bons moments i mals moments, i a mi sempre m'ha servit expresar el que sento en cada una d'aquestes ocasions, deixant-ho per escrit.
    Segueix deixant anar les paraules, sobre un paper en blanc i veuràs que quan passi el temps i ho tornis a llegir, et semblarà impossible haver patit tant i somriuras en veura com t'ho vas passar de be de tant en tant.

  • Fosques nits...[Ofensiu]
    Densito | 16-07-2007 | Valoració: 10

    Sincerament no tinc paraules...
    et dire que he tingut que axugar-me els ulls.
    Quin valor per relatar aquests sentiments, quina força que tens...
    sense paraules
    nomes dir-t´he : ENDAVANT !!!
    Força i llum

  • Reflexions profundes...[Ofensiu]
    F. Arnau | 03-07-2007 | Valoració: 10

    ... i personals omplin el teu text. Sembles estar en un moment baix, però en aquesta vida hem d'ésser valents i tirar endavant. No tenim un altre remei. Crec saber de què parles, doncs he passat per situacions semblants, en les que sembla que tot s'està ensorrant.
    La felicitat, almenys un bocí d'ella, cal cercar-la constantment. No crec que estiguem predestinats, ni a això ni a res.
    Vull donar-te ànims i continua expressant els teus sentiments mitjançant la Literatura. És com una teràpia. Això t'ho puc assegurar, doncs ho he experimentat personalment, i encara avui en dia segueix fent-me profit en aqueix aspecte. No sé què dir-te més. Tan sols desitjar-te molta salut.
    Una forta abraçada!

    FRANCESC (des de l'Horta de València)

    PS Si vols escoltar la cançó, no cal deixar el teu e-mail a l'abast de tothom. M'envies un correu, i així tan sols m'entere jo i ningú més. La meua adreça electrònica és: francescarnau@hotmail.com

  • Injusta que es la vida...[Ofensiu]
    JaF | 13-06-2007 | Valoració: 10

    El comentari del relat no es pot ni definir amb paraules, son sentiments a flor de pell plasmats paraula a paraula. El relat per ami es magnífic i expresat d'una forma que sap arribar a entendrí o entristí els sentiments del lecto.
    La vida a sigut molt injusta amb tu, una noia dolça, simpàtica bonica i molt bona amiga, però la vida ta colpejat molt dur, i mols cops, a canvi, tu as sapigut estar a l'altura i pasar els mals moments i mirar cap avan i seguir avançan poc a poc pero amb fermesa pero que sapigues que no estas sola i sempre tindras algu amb qui poderte recolzar. Ara, se que no estas pasan per bons moments i ja sas jo sempre estare per donarte un cop de ma ;)
    Petons preciosa.

    PD: Espero que pronte pugui llegir un atre relat teu ^^

  • moments difícils[Ofensiu]
    Perry | 13-06-2007

    es nota que has viscut mol i que sas de que parles. Has passat per coses que gent de la amteixa edat mai es podria imaginar.

    La teva vida no ha sigut un camí de flors i violes, ha sigut un camí dur, ple de pedres que t'han fet ensopegar, de gent que has perdut i de sentiments ofuscats però això tal com mol be has dit no t'ha fet desistir, no t'ha fet triar l'opció mes facil. Evidentment que en alguns moments hauras pensat en abandonar, en deixar-ho tot però sempre t'has sobre posat a aquests sentiments i això t'ha fet crèxer i ser més forta. Hauras tingut gent al teu costat qur t'haura recolzat que haura fet el possible per ajudarte, aquelles persones son els teus amics, els veritables amics. Però tot i haver intetnat ajudarte qui ha sortit en cada cas dels mals moments has sigut tu, solament tu.

    Així que estic convençuda que un cop més t'en sortiràs, com sempre has fet, i com seguiràs fent.

    Però tamé vull que epesis en les coses bones que t'han passat, que encara que de vegades no les vegis estan aquí i són moltes.


    Així que anims per superar una de els tantes caigudes que tindràs, que tindrem, en el dur camí de la vida.


    Una abraçada molt forta de part de Perry

  • No tot és perdre..[Ofensiu]
    lluNa_de_Nit | 11-06-2007 | Valoració: 10

    Sembla mentida que, un sol text, unes quantes ratlles puguin destapar i donar a conèixer les coses més profundes que una porta dins, aquells fets, que per una raó o una altre els amaguem, els i posem una barrera. El perquè ho fem no ho sé.
    La vida és un guanyar i perdre, un caminar i aturar-se, sempre acompanyat de bons moments amb somriures i alegries, diversions i moments, però també van acompanyats de tristeses, llàgrimes i errors.
    Perdre algú estimat, és dur, però són coses de la vida, em d'estar preparats per enfrontar-nos-hi de la millor manera possible, sembla fàcil dit així, però no ho és. No tothom sap enfrontar-s'hi molta gent s'enfonsa, d'altres és fan els forts però per dins estan destrossats,,en fi..millor no pensar-hi.
    En el seu moment ja t'ho vaig dir, però hi tornaré, aquest text m'agrada molt, es nota que saps de que parles quan l'escrius i ho demostres destapant els teus més profunds sentiments de la millor manera possible.
    Fada_nocturna, et felicito!1 petó i una abraçada de CRiStinA!

Valoració mitja: 9.9

l´Autor

Foto de perfil de fada_nocturna

fada_nocturna

2 Relats

24 Comentaris

3397 Lectures

Valoració de l'autor: 9.28

Biografia:
Noieta d'una "ciutat" de per aqui Catalunya, amb moltes ambicions per la vida i algun que altre somni trencat.
Sóc bastant pesimista, i he viscut molt pels pocs anys que tinc

Últims relats de l'autor