Carta a la meva filla

Un relat de: Romy Ros

Estimada filla,

Un any més arriba el maig, i en un mati de primavera amb aromes florals i un sol radiant ens reunim per desitjar-te moltes FELICITATS!!!

Malgrat que els anys senars no t’agradin gaire... sé que els 23 seran meravellosos :

TU... Aniràs recollint els fruits sembrats durant temps era temps. El carinyo, la il·lusió, la passió, la perseverança que has anat posant en tot el que fas, són el SOL que il·lumina i nodreix aquest teu jardí que és la teva vida... I de retruc, com qui no vol la cosa, vas teixint colors també a les nostres vides.

La noia jove en que t’has convertit, en contínua transformació i creixement, anuncia una dona meravellosa de la que sempre em sentiré orgullosa: en les dures i en les madures!!!

Vivim en un món frenètic, ràpid-ràpid... on s’admira l’èxit, la fama i els diners; sembla que no hi ha lloc per admirar valors com l’honestedat, transparència, paciència, esforç, empatia, sensibilitat,...aquestes coses de les “bones persones” que quasi és sinònim de “persones ximples o babaues”

Per sort, l’autenticitat humana encara la podem trobar si no defallim i tenim criteri...i si ens equivoquem, doncs tornem a començar! ...i si caiem doncs ens tornem a aixecar!

Tu ets així, AUTÈNTICA : guapa, llesta, intel·ligent, atractiva, compromesa socialment i plena de vitalitat.
Què més es pot demanar?

Una persona plena de talents variats i amb ètica...perquè només així s’aconsegueix l’excel·lència... i tu ja saps que ara estic parafrasejant a Howard Gardner.

Jo, avui especialment, et desitjo que esgraó a esgraó vagis materialitzant els teus somnis i desitjos vitals. I t’ho expresso amb una alegria immensa com la que tu ens encomanes amb la teva presència!!
Aquí em tens per fer-te costat i recorda sempre, sempre... T’ESTIMO moltíssim!!!

Romy Ros
Vic, un dia màgic de maig de 2016

Comentaris

  • Preciositat...[Ofensiu]
    Dones del Club L | 01-08-2020 | Valoració: 10

    Preciositat de filla que deus tenir i una mare artista que sap expressar tan bé les qualitats d'una jove filla.
    Et felicito per aquesta composició!
    Et seguiré llegint i et seguiré.
    Una salutació ben cordial.

  • Carta deliciosa[Ofensiu]
    NADINE | 08-04-2020 | Valoració: 10


    Estic fent un recorregut exhaustiu pel teu perfil i m'agrada molt. Però, ara, m'hi trobo amb aquesta delícia de carta i m'has arribat al cor. ÉS tan bonica! Es molt bó que et sentis orgullosa de la tiva filla... però imagino que també la teva filla es deu sentir orgullosa de tenir una marassa com tu!!!
    Una abraçada molt gran Romy, ja saps, de la teva incondicional amiga Nadine.

  • Precios[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 10-03-2017 | Valoració: 10

    Jo també he escrit als meus fills bessons. Són també el meu orgull
    M' encanta la teva carta. Et llegire

  • Felictats...[Ofensiu]
    Nadine T@M | 06-03-2017 | Valoració: 10

    Quina carta més bonica...
    Et felicito com a mare i com a escriptora perquè he trobat molt ben expressat els sentiments cap a una filla a la que tractes com a persona adulta a la que estimes molt. .

  • Quina marassa motivadora![Ofensiu]
    Ilia Tobac | 06-03-2017 | Valoració: 10

    Quin relat més ben teixit de sentiments maternals trenats amb la racionalitat que la mare que toca a terra. Visca la motivació cap a la filla. L'admires i l'estimes i això és digne de lloar, doncs sovint les mares abrumem als nostres fills amb consells protectors i no ens prodiguem a realçar les qualitats. M'ha agradat la teva literatura, crec que em passejaré més per aquí.

  • Marassa![Ofensiu]
    iong txon | 05-03-2017

    Una carta oberta que em fa una mica d'enveja "cotxina" ;-)

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Romy Ros

Romy Ros

59 Relats

459 Comentaris

79221 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:

Nascuda al 62 més enllà de les Terres de Ponent, he viscut en diferents poblacions de Catalunya fins que he aterrat a Vic esperant que sigui definitiu.

Sóc antropòloga de formació i vocació, també activista de professió. Sóc mare de dos fills que van deixar l'adolescència i que s'obren camí en aquest món convuls.

Escriure, llegir i pintar són tres aficions que m'entusiasmen i fascinen.
M'han ajudat a reinventar-me i per això estem ara per aquí.

Us desitjo el millor, que la lectura de cada relat us sigui plaent i toqui la fibra de les vostres emocions, com moltes vivències han tocat la meva.
Us agraeixo molt els comentaris perquè m'ajuden a aprendre i millorar. Gràcies!

Namasté!