Autobiografia

Un relat de: timis

Sóc un noi simpatic, amable i vastant timit (per aixo el nom de Timis), soc un noi vastant popular al institut on vaig nomes tinc 15 anys i no se totes les noies em ban radera...
Tots els meus amics hem tenen ambeja.
Sóc un noi alt faig uns 170 cm, ros amb els cabells llarguets, tinc els ulls blaus i soc bastant morenet, jo visc en un poblet al costat de barna.
La meva novia es molt gelosa perque com que em veu sempre envoltat per noies, ella es morena amb els cabells llargs i no es que sigui gaire alta, ella te un cos de model

Comentaris

  • El follet de la son | 18-02-2007

    Perdoneu que hi posi cullerada... Potser el sagal aquest fa moltes faltes, però mira que vosaltres...
    Jo diria que el llenguatge dels sms encara no està regulat. Jo, francament, no sé com pronunciar dl, és una miiiiiiiiica complicat.
    Apali, per la resta estic d'acord amb el fons dels vostres comentaris.
    Timis, el teu text m'ha posat de mala hòstia, bàsicament perquè em demostra que els homes no aconseguim fer el gir definitiu devers el respecte i l'ètica.
    Per altra banda, dir als de relatsencatala que estaria bé que llegíssiu el que es penja a la pàgina. Una cosa és llibertat d'expressió i una altra de molt diferent és fer el ridícul.

    Gràcies, amb la vènia
    Stível

  • Timis, llegeix, és la millor manera d'aprendre. a escriure.[Ofensiu]
    shyshark | 29-01-2007

    és el meu consell. I després d'escriure, deixa reposar el text i torna a mirar-lo amb ulls més crítics. però no deixis d'escriure. i si ets adolescent (això no ho sabem) demana consell a algun profe de literatura o a algun amb qui tinguis confiança. Endavant i no paris.

  • Al final aconseguiràs el teu propòsit i seràs l'autor més llegit...[Ofensiu]
    Ligeia | 07-09-2006

    Potser m'equivoco, però et veig com el típic adolescent amb el cerrell tapant-li un ull, la gorreta, la samarreta de marca i les vans de quadrets ( i que em perdonin els adolescent que porten aquest look i són nois fantàstics); o potser és la imatge que t'agradaria tenir però que no aconsegueixes.
    També crec (després de llegir tots els teus escrits) que has vist masses sèries d'institut americanes. Deixa una mica en pau a les "Gemelas de sweet valley" i agafa un llibre!
    Pots fer-ho molt millor. Estic segura que al teu institut hi ha algun profe disposat a ajudar-te.

    Per cert... un 10 per als vostres comentaris. M'he fet un fart de riure!

  • els comentaris genials!!![Ofensiu]
    PAULA_93 | 10-08-2006 | Valoració: 1

    En el que fa el relat, doncs ja ho han dit tot. No té sentit i a més mire¡t una mica l'ortografia!! Perquè et penses que van inventar els correctors?

    Segurament que hauràs fet això per cridar l'atenció i per sentir-te llegit, potser és que estàs sol, no ho sé. Però una consell: si vols trobar gent busca-la d'una altra manrea.

    Et poso una puntuació d'1 perquè no hi ha el 0


    He rigut molt amb els comentari´s, és l'únic que a valgut la pena llegir!

    Petons!

    P@UL@

  • els comentaris genials!!![Ofensiu]
    PAULA_93 | 10-08-2006 | Valoració: 1

    En el que fa el relat, doncs ja ho han dit tot. No té sentit i a més mire¡t una mica l'ortografia!! Perquè et penses que van inventar els correctors?

    Segurament que hauràs fet això per cridar l'atenció i per sentir-te llegit, potser és que estàs sol, no ho sé. Però una consell: si vols trobar gent busca-la d'una altra manrea.

    Et poso una puntuació d'1 perquè no hi ha el 0


    He rigut molt amb els comentari´s, és l'únic que a valgut la pena llegir!

    Petons!

    P@UL@

  • Atenció, cavallers, la ma esquerra entra en acció...[Ofensiu]
    marco3434 | 10-08-2006

    El relat s'explica per si mateix, però m'ho he passat molt bé, però que molt bé llegint els comentaris. Feia dies que no reia tan.

    Gracies a tots.

  • per favor...!!!![Ofensiu]
    Nòmada anòrtic | 04-06-2006

    A veure....això va per tots...és evident que el noiet/A aquest/A (si queda definida la seva sexualitat o orientació sexual) només és una cria. Trobo bastant absurd perdre el temps intentant criticar-lo...pel camí dret ja aprendrà que el que escriu és rídicul i patètic, incongruent i infumable....i no necessita que ningú li digui, perquè ja fa prou pena ell solet.

    Crec que no val la pena ni comentar aquest "relat" si se'n pot dir així. Potser hauríem d'aprendre a ignorar els que volen cridar l'atenció amb rebequeries. Qui us diu que no és un paràsit que ho ha fet expressament per passar l'estona, per embrutar....? Bé...per la pròxima que serveixi...

    SKALATU MENDIA!!...uhin

  • porrr dddiooooooooooosss...[Ofensiu]
    hilderoy | 05-04-2006 | Valoració: 1

    a veure, jo no t'ntenc, eh? i la veritat no sé si és culpa meva o de qui és, jo t'ho aclaro: en el comentari de les palles dius que ets gai, aqui dius que tens novia...
    com pots ser tan presumit i tan crgut??
    com et poden haver acceptat els relats?
    tothom et te enveja pro dius que ets timid acabat..
    nen, aclarat!
    I això de comentar-te a tu mateix, la veritat que ho trobo penòsss.....
    pro wenu, ja t'arreglaràs tu solet, oi xato? confio en això...

  • SieMenS | 10-03-2006

    Segurament els 2 o 3 10's que t'has posat fan pujar la mitjana de la "Valoració de l'autor". Perquè..PERFAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!

    Primer de tot, si vols parlar de tu, tens un fantààààstic espai on hi posa "Biografia" i pots escriure el que vulguis.

    Llavors, no ho sé eh, et pintes de tímid, però ets el noi més popular de l'institut? No em quadra..
    Tens nòvia i ella està gelosa perquè totes les noies et van al darrere mentres ets molt tímid?

    Au vaaaaaaaaaa!

    Si és veritat, doncs fantàstic, però tampoc cal que ens ho exposis d'aquesta manera..

    A més, llegeix una micona abans de passar per la web..o abans d'escriure qualsevol cosa. O para atenció a les classes de català, que amb 15 anys ja deus haver-ne presenciat bastantes.


    PsuLa*

  • Timis MENTIDER!!!!!![Ofensiu]
    Basbaltio | 08-03-2006

    A part de les teves errades ortográfiques, has deixat anar certes mentides que no són massa apreciades per els lectors.
    Em refereixo a lo seguent:
    Dius que tens novia i que es molt maca i tot aixó, però en el poema de les dones també es masturben, al teu comentari posa que ets gay.
    Hi ha algo en tu que no quadra.
    No has provat de definir el sexe que t'atrau??
    Sería millor que ho fessis aviat. Un altre punt que no m'agrada es que siguis una persona que diu que es tímida, pero et deixa anar un rotllo de que si es guapo, que si lliga..... No te cap mena de mèrit aixó que fas.

  • QUE TRISSSSSST!!! XDDDDD[Ofensiu]
    AnNna | 06-02-2006

    tio0o0o0o0! ke cardes penjant això???? estàs una mika pàjaru, nooo??? a part de les putes faltes que m'hauré d'anar a graduar les ulleres de nou dl mal d'ulls que m'han provocaaaat!

    ets realment trist.... això no s'explicaaaa!!!! i menys tan mal expressat!

    RES, QUE MOLT , MOLT, MOLT TRIST.

    No crec que tingui 11 anys, en pot tenir 15 perfectament, n'hi ha que amb 17 són així de crios i horribles.


    petons!

  • perdona si em passo, però[Ofensiu]
    Deepangel | 06-02-2006 | Valoració: 1

    LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

    estem en el nostre dret de comentar

  • Deepangel | 06-02-2006 | Valoració: 1

    I??
    i??
    la pregunta que em faig és I??
    i a mi què mimporta?
    normalmen, quan la gent escriu sobre si mateixa, es xq te alguna cosa interessant per explicar. però akest no es ni de sobres, el teu cas.
    ho sento molt, noi, pero em sembles un estúpid i cregut. i si despres d'aixo t'enfades, esque tens una bena que et cobreix els ulls. i si després d'aixo vens a veure els meus relats (o els de kualsevol altra persona que estigui aki, diente sense embuts el que pensa) i els puntues baix, és que a més de tot aixo, ets un venjatiu. Espero que no sigui el cas, perquè serien massa defectes junts.
    I per cert, no m'empasso que tinguis 15 anys. Com a molt, 10 o 11. i Posan-te més anys, l'únic que fas es fer malveure a la gent que realment te 15 anys, que, afortunadament, solen ser més madurs que tu.
    Bona nit, timis.

    (sento ser tan dura, però esque el teu text m'ha enrabiat)

  • Realment[Ofensiu]
    filladelvent | 30-11-2005

    tu et veus capaç de criticar un relat d'un altre (com en el cas de la Laia)? I més, valorar-lo amb un 1???

    Comenta relats, però no els valoris fins que no et vegis repara't per fer-ho (i pel que he llegit de tu, per això falta temps).

    Intenta pensar què escrius, perquè ho escrius, què vols transmetre, i finalment corregir-ho abans d'enviar-ho a una pàgina d'un cert nivell com és aquesta.


    -Filladelvent-

  • Dreams | 25-11-2005 | Valoració: 1

    M'agradaria saber qui tria els relats que es publiquen a la web.. O es que posen tots els relats que els hi arriben..? Sense fer selecció ni res..? Doncs vaja..
    Això que has escrit no crec que li interesi gens a ningú.. Ja veus.. saber k totes les noies et van darrere.. que la teva novia es molt gelosa perque sempre estas envoltat de noies.. mmm.. com que no..
    Weno, no se, dir-te que si t'agrada escriure que ho fagis, només faltaria que no puguesis fer-ho.. però no se.. per escriure això.. espera a saber-ne una mica més i publica un relat una mica decent..
    Apa, i aveure si la següent cosa que publiquis se l'in pot dir relat..
    Sortt! ^^

  • Dreams | 25-11-2005

    M'agradaria saber qui tria els relats que es publiquen a la web.. O es que posen tots els relats que els hi arriben..? Sense fer selecció ni res..? Doncs vaja..
    Això que has escrit no crec que li interesi gens a ningú.. Ja veus.. saber k totes les noies et van darrere.. que la teva novia es molt gelosa perque sempre estas envoltat de noies.. mmm.. com que no..
    Weno, no se, dir-te que si t'agrada escriure que ho fagis, només faltaria que no puguesis fer-ho.. però no se.. per escriure això.. espera a saber-ne una mica més i publica un relat una mica decent..
    Apa, i aveure si la següent cosa que publiquis se l'in pot dir relat..
    Sortt! ^^

  • ¬¬'[Ofensiu]
    estel | 25-11-2005 | Valoració: 1

    Sóc un noi simpàtic, amable i bastant tímid (per això el nom de Timis), bastant popular a l' institut on vaig, només tinc 15 anys i no ho sé, totes les noies em persegueixen...
    Tots els meus amics em tenen enveja.
    Sóc un noi alt, faig uns 170 cm, ros amb els cabells llarguets, tinc els ulls blaus i sóc bastant morenet, jo visc en un poblet al costat de barna.
    La meva nòvia és molt gelosa perquè com que em veu sempre envoltat de noies, ella és morena amb els cabells llargs i no és que sigui gaire alta, ella té un cos de model.

    Punts:
    1-sense ofendre eh, però ets penós en ortografia.
    2- Fumes o et drogues, escoltes tecno, quan et medeix ?
    3- No és gens interesant el que vols comunicar
    4- és vergonyós que t'hagin publicat una parida com aquesta.
    5- el proper cop que escriguis, a part d'utilitzar el corrector, utilitza la ment.
    6- si ésveritat el que dius, fes-t'ho mirar noi!
    7- intenta sé més expressiu, hi ha manca d'estructura i lògica en l'escriptura.
    8- per ser tímid tens paranoies molt ben parides.
    9- intenta escriure d'una altre manera que no sigui telegrama, ell i ella els repeteixes massa
    10- demana llibres per nadal, tindràs idees més brillants.

    agur! salut i revolta popular!

  • el10cat | 22-11-2005 | Valoració: 1

    i això que m'inporta? escriu coses no tan lamentables si et plau.

Valoració mitja: 1

l´Autor

Foto de perfil de timis

timis

4 Relats

41 Comentaris

10457 Lectures

Valoració de l'autor: 1.26