ALBERGINIA A LA ITALIANA.

Un relat de: mariamerce19

ALBERGINIA A LA ITALIANA.


A la tarda, no ens veiem, cadascú a la seva feina fins a les 7 de la tarda que em ve a buscar al despatx. Anem a passejar per plaça i a fer algunes compres, ell uns pantalons i jo unes botes d'ante de color marró clar. Vaig amb una faldilla estreta sobre genoll i nomes porto les mitges com a roba interior. M'emprovo les botes i posant i traient, la faldilla em puja i ensenyo quasi tota la llargada de la cama. Noto que ell em mira amb desig, amb ganes i fa un somriure per sota el nas.
Al arribar a casa, m'emprovo les botes, però abans em trec la faldilla i les mitges i em poso uns pantalons estrets blancs que han d'anar per dins la bota. Ell seu al capdavall del llit i m'observa sense dir res. M'encabeixo a dins el pantalon blanc sense tanga, ja que no en porto, sé que a ell això li encanta i el sedueix.... i després em poso les botes que m'acabo de comprar per sobre el pantalón (a mi no m'agrada gaire) però sé que a ell si. Em mira i diu:
-Et queda bé I m'agrada. Estàs guapíssima..
Li adivino ganes d'agafar-me i de follar ara mateix, però li faig un petó als llavis i me'n vaig cap a la cuina a preparar el sopar.
Abans, però m'he tornat a canviar i porto un pantalon i una samarreta de tires, tot de punt i em marca totes les meves corbes des de el genolls fins al coll...

Preparo el sopar tot saborejant una copa de vi negre que m'he servit.

Sopem junts, poc a poc, disfrutant del menjar que he fet i del vi negre de la terra que bevem.
Jo que no porto roba interior, perquè a vegades em molesta, noto que quan em bellugo la costura del pantalon amb rossa la zona del pubis que porto depilat i la zona dels llavis grossos i m'estimula una mica, em recorda que tinc una regió sensible, picant, suau i que m'agrada molt que m'acaricií.
M'aixeco, m'assec, em bellugo, em moc amb agilitat i recordo i noto que tinc el que tinc.............La samarreta m'apreta els pits, i els mugrons es noten quasi sense mirar..........
Sopem i ens observem.
El sopar és bo, i una mica estimulant. Mengem un foie fet en mi-cuit que m'ha quedat boníssim.
Esta a sobre d'una gran plata de vidre, l'he servit a sobre d'unes torradetes de pa fetes a casa i a sobre hi he posat sal gruixuda. Quan t'ho menges notes la duresa del pa que fa un soroll agradable, la suavitat i fredor del foie i els grans de sal gruixuda que exciten les papi-les i fan salivejar, tot plegat és una sensació de mastegar, llepar, saborejar i empassar molt plaent i si hi poso una mica de ganes es transforma en un acte sensual i estimulant. Mengem i ho disfrutem tots dos, acompanyats per una copa de vi i una música celta que sona suau. Puc sentir la gaita, el tambor i el violi, i també sona a vegades la dolça arpa amb una cadència rítmica que quasi em fan ganes de posar-me a ballar.... però, això si que és difícil, ja que no sabria com fer-ho....
Continuem amb el pinxo de peix a la planxa acompanyat d'unes albergínies fetes com una amiga italiana de la família em va explicar fa molt temps.







--Has d'agafar les albergínies, tallar-les a rodelles i posar-les amb sal en una escorredora unes 6 o 8 hores abans de cuinar-les. Quan les vulguis preparar, primer s'eixuguen amb un paper de cuina. Es couen en una planxa ben calenta amb una gota d'oli, i les poses per capes en una plata. Entre capa i capa, les albergínies s'amaneixen amb all, herbes aromàtiques com julivert, orenga o alfàbrega i un raig d'oli d'oliva cru.
Ja te les pots menjar, fredes o calentes, és igual, estan delicioses.--



Havent sopat i recollit una mica la cuina, ell s'ha servit un got de whisky, m'agafa de la ma i em porta cap a la habitació que ja està il·luminada amb una mitja llum tènue i sensual que et dona la sensació que entreveus allò que vols veure sense que es noti que mires....
Em treu els pantalons i em quedo amb la cuca a la vista, m'observo al mirall i m'agrada, noto que ell em mira i que també li agrada. A sota de la meva cadira hi veig unes sabates de saló negres i de taló molt alt que ell hi deu haver posat. Me les poso, separo una mica les cames i de cara al mirall continuo tocant-me i acariciant-me la zona del pubis, mes aviat em ressegueixo les meves zones al voltant del clítoris i ell només mira des de la porta.
Es despulla, i jo em vaig tocant la cuca i el pubis amb els dits. És gust.
Obrim el llit, i ens fiquem a sota dels llençols blancs, anem una mica esvarats, ens petonegem i ens grapegem una mica bruscament, agafant i tocant el què podem.
Li agafo les espatlles i el faig apoiar al llit, ell s'està quiet i jo amb suavitat li agafo el penis que ja està una mica inflat i li començo a llepar i petonejar. Amb una ma acaricio amb suavitat els testicles i la zona del voltant, ell continua quiet com una marmota i es deixa fer, amb l'altra ma li tinc agafat el penis i li vaig llepant i xuclant, noto que se li posa dur i ters.....jo em situo de manera que ell em pugui acariciar la meva zona del pubis amb una ma. Estem així una estona, tocant-nos i acariciant-nos amb suavitat i carinyo. No parlem, només sentim. Jo em vaig escalfant i excitant, em noto el clítoris dur i sensible i vull que me'l fregui fort.
M'estiro al seu costat, ell s'incorpora una mica i em llepa per tota la zona del pubis, jo vaig rasurada i ell s'entreté una mica llepant i saboreijant tots els meus racons al voltant de la entrada de la vagina i per el clítoris.

Doblo una cama i l'altra l'estiro tant com puc, arquejo l'esquena i ell nota que jo vaig calenta com una moto. Amb una ma m'agafa fort per la cintura i amb l'altra m'acaricia el clítoris amb força i concentració. L'excitació em puja molt depressa, necessito concentrar-me i amb els braços em tapo les orelles. Sento la meva respiració a dins del cap, gemego, respiro, em bellugo, una ma la tinc bloquejada al capçal del llit, les meves caderes es balancegen amunt i avall, amb tota la meva zona sensible oberta perquè ell mi arribi bé i me l'acaricií millor.
Em puja el to ràpidament, i haig de tancar els ulls em força, és en aquest moment quan veig colors i quan sento els sorolls de dins les meves orelles, es com una remor llunyana que em penetra i noto molt endins. Estic tota tancada i aïllada dins meu, notant les mans com m'acaricien, em recorren, i em fan disfrutar........ tant i tant fins que esclato, sento i noto un alliberament d'energia, l'articulació de la mandíbula se'm relaxa, les orelles s'obren, noto una lleugera obertura al nas, i em passa l'aire amb mes fluïdesa, els ulls s'humitegen, els braços i mans s'obren i alliberen el que tenia agafat. Primer hi ha una explosió i després una sensació de plaer barrejat amb benestar i relax.

El descans no dura gaire, perquè ell em continua acariciant la zona de l'ingle i el pubis.
Jo li busco el penis i recol.locant-me, em poso el seu penis a la boca i començo a xuclar-li amb una mica de rapidesa i ritme, se li posa una mica mes dur del que ja és i jo m'excito, ell ho nota i es centra a tocar-me un altre cop el clítoris fins que ràpidament torno a arribar a dalt de tot i tinc un altre orgasme no tan fort, ni noto tanta intensitat de sensacions, però és plaent i m'agrada sentir-me i notar-me excitada, això a ell el provoca i fa que vagi calent i excitat mentre em toca i em mira.

D'una revolada em desfaig de les seves mans, i li dic:
-Estirat que et follo.
Ell em creu i jo pujo a sobre seu, faig que em penetri i jo començo a bellugar-me amunt i avall. Noto el seu penis gros i dur a dins, m'arriba fins al coll de la matriu perquè a vegades em fa una mica de mal i tot. Jo l'hi agafo els braços per sobre del seu cap, i noto que li agrada, el miro de reüll i veig que estar concentrat, que disfruta de la situació i de les sensacions. Amb els músculs de la vagina i del perine faig tanta força com puc per retenir-lo a dins i apretar el seu penis, ell em respon embastin-me amb força, i jo tinc petits orgasmes rítmics. Si puc, estiro els braços enlaire per tapar-me les orelles i notar mes intensament les sensacions, però si no puc també m'agrada i el sento a ell que esta a punt de tenir un orgasme. Continuo movent-me amb ritme fins que noto que ell té una explosió de gust i gemega una mica sense fer gaire soroll, sense que es noti massa, però content i satisfet de fer l'amor amb mi i jo amb ell.




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

mariamerce19

5 Relats

2 Comentaris

4425 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00