Al despatx

Un relat de: mariamerce19

AL DESPATX.


Acabes de marxar del despatx. Una trucada inoportuna de la Clàudia, o era la Cristina... T'han fet sortir sense el temps apropiat d'un tendre comiat, d'un petó tebi i suau, i una abraçada de fins aviat.
Avui fa un dia gris i fosc, però jo tinc un dia agradable i una mica melancòlic tot pensant en unes vacances al costat de mar. M'assento una estona al silló i em quedo mig endormiscada i somniadora. Vaig una mica calenta, però buf quina mandra...
Arriba una urgència, i li faig una visita ràpida, per sort no té res d'important i me'l trec de sobre amb poca estona.
Engego l'ordinador, i poso música. Un disc de country lent que és el que primer em ve a les mans, per omplir la buidor i la solitud que has deixat darrere teu.
M'assento al meu silló d'exploració del meu despatx. -Són les 5 de la tarda, i per tant ja no ha de venir ningú més-. L'habitació està mig a les fosques, ja que avui fa un dia trist i ennuvolat.
Tinc el pensament que em vola i em fantasieja per platges de sorra blanca i mars amb aigües de color blau-verd.
Sense saber ben bé com, tinc les mans a sobre la panxa, per sota de la camisa, acariciant-me la zona de sobre el pubis, i fent suaus pressions a la zona.
Em fico la mà per dins dels pantalons i per sota del petit tanga que porto fins a sobre el pubis, i apreto una mica amb suavitat. Deixo caure el dit mitjà cap avall fins que me'l fico a dins la vagina que està tota humida i molla, a poc a poc reculo i amb el mateix dit m'acaricio el clítoris amb moviments circulars al voltant del punt mig que tinc molt sensible i si no vigilo em faig una mica de mal.
Noto l'escalfor que em puja des de el pit, per el coll i que se'm fica a dins les orelles, com un soroll fort i agradable que fa que m'hagi d'apretar una orella des de fora per poder retenir aquesta sensació una estoneta.....la mà esquerra estirada cap el sostre, apretant el braç contra la orella, així sento la meva respiració a dins, com al fons d'un pou, i això m'excita.
Haig de separar les cames i apretar-les be al terra, ja que m'arquejo una mica com si fes el pont, així em queda el pubis aixecat i me'l puc acariciar mes bé.
Vaig molt molla, i noto la humitat a dins meu , estic molt excitada, i ara ja no puc continuar jugant, sinó que m'haig de tocar be el meu "botonet", per acabar. Me'l toco fort amb certa insistència, endavant i endarrere, i la punta del dit, em dóna una sensació d'estar tocant una peça petita, dura i tova alhora, com un gallaret quan encara no s'ha obert
Continuo apretant i movent amb una mica d'intensitat i noto com em puja, em puja i ja no puc mes. Faig el pont i doblo l'esquena tan com puc. M'encanta.. Sense poder esplaiar-me massa, rondino una mica, gemego i respiro fons quan m'arriba el millor moment i deixo fluir el pensament i veig una aigua verda, que es va tornant blava, fins que acaba de color blau marí fort i lluny....... i m'hi fico tota jo a dins.
Em relaxo. mmmmmmm

Estic inspirada, tinc bon dia i penso per què no?, i em poso a escriure.

Comentaris

  • bé, força bé...[Ofensiu]
    foster | 18-02-2008

    Però diria que es nota que el preàmbul està escrit per arribar ràpid on vols, al clímax del relat -i alhora de la situació descrita...hehe-. Amb tot, la cosa s'excusa perquè el nucli, la masturbació i sobre tot el final -l'orgasme-, té força i ritme.
    Hi ha alguna falta, una que fa mal als ulls i que es repeteix, a més, massa seguit:
    -M'assento... és m'assec, de seure, no de sentar.
    I algunes frases poc polides com:
    "M'assento al meu silló d'exploració del meu despatx".

    Però res, pecatta minuta, és un relat eròtic i...posa calent! hahaha...i si un relat és eficaç amb la idea que l'ha mogut a ser, és ja tot un èxit, sigui del tema que sigui.

    salut i lletres (ah i benvinguda a Relats, passa't pel fòrum!)

    foster

  • Ecxitant![Ofensiu]
    facerias | 17-02-2008 | Valoració: 7

    Realment deixa volar limaginació!Crec que es un relat "autobiogràfic",perqué més que imaginació sembla autodescriptiu M'explico?Per el lector resulta erotc i ecxitant pero perl'autor deu ser el record dùna experiència prodigiosa. Ens podria l'autor aclarir eixa circumstáncia??????

l´Autor

mariamerce19

5 Relats

2 Comentaris

4427 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00