Actuació sentida

Un relat de: mariamerce19

Comencem amb un cert neguit, actuem com si fos la cosa mes normal, una trobada mes, però en el fons tots dos estem una mica nerviosos, a l'expectativa, ens observem i ens sentim observats (tots dos sabem que l'altre ens observa).
Mai és el mateix, els personatges son els mateixos i l'escenari també, però les circumstàncies varien i l'estat d'ànims pot ser i és molt diferent entre un dia i l'altre.
Tu vas d'home segur i protagonista, perquè jo et dono el paper principal. A mi m'agrada que el facis i tu el saps fer, encara que a estones dubtes una mica.
En tenim moltes ganes, però actuem prudentment.
L'acció ha de començar, però conscientment l'hem d'alentir, perquè duri mes. El desig ens faria córrer, però som conscients que n'hem de disfrutar, que ho hem de fer durar, que ara hi som però no sabem quan hi tornarem a ser, que en tenim moltes ganes (diria que quasi necessitat), però que hem de fer que l'altre s'ho passi molt bé, tant com lo bé que desitgem passar-ho nosaltres.
El sexe és bo i és gust, però ha de ser ben fet, amb passió però amb respecte,amb una mica de barroeria però amb elegància i gust, sense vergonya però amb una mica de prudència. Els personatges, avui, traiem tots els nostres encants i ho fem bé. En sabem i ens entenem.
Enraonem una mica, ens mirem, i les nostres mans comencen a actuar, ens belluguem, toquem, enllacem, ........el desig puja i baixa com les onades, i les mans i la llengua toquen i llepen tot el que volen.
Ens deixem anar, ens oferim mútuament i ens prenem, el desig va i ve, i es manté alt i ferm. Juguem bastanta estona, fem, i ara no parlem, només sentim i fem atenció a lo que sent l'altre. La passió es desferma i tu em llepes i em toques com mai ho has fet i jo tinc el desig i el sexe a flor de pell, estic excitada, tinc ganes de tu, vull fondre'm, vull explotar, intento alentir una mica, però l'euga se m'ha desbocat i descontrolat i haig de continuar endavant. M'estiro, allargo l'esquena tant com puc i m'omplo la boca del què puc i trobo, i tu em toques tan bé que em fas explotar i tinc un orgasme fort i intens amb tu (en tenia tantes ganes des de feia tant temps....).
Continuem, se'm desdibuixa una mica el segon temps....., però sé que jo estic molt bé i tu també.
Et munto i intento jugar amb la vagina fent contraccions en el teu penis, sé que a tu t'agrada. Et noto excitat, dur, et continues sentint el protagonista principal i vols brodar el paper. Ja l'has brodat i ara em toca a mi, em deixes fer una mica i em dirigeixes el moviment fins que esclates i la teva explosió és plaent per mi, i em fa sentir important per tu i estic bé. Tots dos estem be.
Descansem una mica, és el moment del repòs, de les carícies suaus i amigables, del somriure, de la pregunta ritual: Com estàs?.
Feliços tots dos.
A la fi de la primera part, hem reixit, hem fet el cim i l'hem fet be.
Els dos protagonistes ens sentim contents i realitzats, i jo soc feliç i estimo el protagonista principal amb totes les forces fins al final de l'actuació.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

mariamerce19

5 Relats

2 Comentaris

4423 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00