Absurditat

Un relat de: llacuna

Un matí de dissabte em llevo amb poques esperances. Bé, les que se'n poden tenir. Em continuaran mentint, i m'ho continuaré creient. Prepararé un sac ben gran d'hores de soledat per a combatre aquesta mentida que no vull acceptar. De tant en tant, em trobaré amb més situacions tenses retenint la salutació que algú no es mereix. Més desitjos de marxar sense saber a on.
Un ridícul que em devora per dins, unes ganes d'emmudir. Un pes feixuc al pit, un sentiment d'error. Tot aquest menú és el que es desplega un matí de dissabte. Tantes opcions i tan poques alhora que només em venen ganes de tancar per sempre més l'ordinador, aquesta tecnologia meravellosa que per les que no dominem les relacions en directe és un perill destructor.

Comentaris

  • ........[Ofensiu]
    ESTEL | 07-07-2009 | Valoració: 10

    gràcies per les teves paraules, m´han agradat molt.
    Sobre l´ordinador, internet, aquesta capacitat d´informació, de relacions, si s´utilitza correctament pot ser fantàstic, si no, crea adicció, i una sensació insana mental d´asfixia, a més de la calor que generen aquestes màquines, a l´estiu pot ser insoportable si no tens aire acondicionat. En fi que millor les relacions directes, i si costa, doncs aquella relació virtual que pot ser plena, ferla real, està clar que l´ambient resultant ha de ser més agradable, sense estar viciat, fresc i calent, més sa.
    Una forta abraçada i que l´estiu el gaudeixis com cal.
    Fins sempre