Vull ser el teu sol a l'hivern i els núvols a la primavera

Un relat de: acteo

No la vull tornar a cagar, no vull que tornem a passar-ho malament per culpa meva.
Ensenya'm a conviure amb una persona, a confiar amb ella, a confiar amb mi mateix.
Es complicat que tornis a confiar amb aquesta relació, que pel meu cap s'ha espatllat. La teva situació no et permet anar provant, però aquest cop SI, aquest cop no fallaré.
Apropa't a mi, ajuda'm a lluitar contra mi mateix.
M'ho mereixo, si!, no tinc res a discutir, tot ha sigut per culpa meva. M'ho havies donat tot i no vaig saber agafar-ho.
Però no vull que desapareguis de la meva vida, no sense lluitar per una cosa que hi crec.
Ensenya'm a estimar-te.
La casualitat em va portar a tu, no se si t'hagués conegut d'un altre forma; aquí es demostra una cosa que sempre havia dit que no hi creia, amb les casualitats.
Recordo el primer dia que ens vam conèixer, va ser una casualitat, perquè tu no hi havies de ser-hi; el primer dia que em vas fer un peto, això ja no es casualitat, el primer dia que vam fer allò, el primer concert, el primer.... i dic el primer, però els recordo tots. Com també recordo el meu primer error, la meva primera desconfiança; però això només ha de quedar amb records, uns records que a la llarga s'esborrin, i només quedin els records dolços.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de acteo

acteo

13 Relats

12 Comentaris

12319 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Àrtemis estava banyant-se nua en els boscos propers a la ciutat beòcia d'Orcomen quan Acteó es va topar amb ella i es va quedar mirant-la, fascinat per la seva bellesa. Quan Àrtemis el veié el va transformar en un cèrvol i va manar als seus propis gossos de caça que el matessin. Aquests el van matar i devorar.