Llarg viatge

Un relat de: acteo

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Desprès de tres llargues setmanes de viatge, tornes a casa, t'espero a l'entrada, i sense dir-te hola, em tiru a sobre teu. No ens calen paraules, perquè amb la mirada ens entenem, et començo a despullar, el tacte de la teva pell em fa embogir. Les mans sobre els teus pits cauen lentament, apropant-se al teu sexe, un sexe calent i humit.
La temperatura del teu cos augmenta al mateix ritme que el meu. Només cal una mirada dels teus ulls marrons per entendre ho que vols.
Estas a punt d'embogir, el cor marca el ritme, gotes de suor cauen per la teva esquena, la pell vermellosa, no puc parar ara, es una explosió de plaer, un plaer descontrolat.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de acteo

acteo

13 Relats

12 Comentaris

12338 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Àrtemis estava banyant-se nua en els boscos propers a la ciutat beòcia d'Orcomen quan Acteó es va topar amb ella i es va quedar mirant-la, fascinat per la seva bellesa. Quan Àrtemis el veié el va transformar en un cèrvol i va manar als seus propis gossos de caça que el matessin. Aquests el van matar i devorar.