"Uns ulls pintats"

Un relat de: Annalls
Autor d’uns ulls pintats:
Ets un malparit, mai fins ara , amb totes les pelicul.les de la guerra civil que he vist , tot el que he llegit i m’han explicat, havia sentit esclatar les bombes al meu costat, ni flairat la polvora ni sentit tota l’abominació i la miseria d’aquesta ,la nostra guerra. Ni havia plorat amb tant de sentiment, ni havia viscut a la Barceloneta junt amb el personatje ni…
Res, que escrius …
Com vols que escriguis, després de tot el que ens has descrit amb les tevés cançons i música… escrius amb tres D. No es podía esperar menys.
Però ets un malparit, perquè ens talles l’esperança ,no deixes un espai al somni…que vols, que no tornem a obrir un llibre ? Lo de la Meritxell , d’accord, esta bé es una part de la realitat i calia. La Joana? Uff , aquí ja el cor es fa tan petit…Passem-ho, potser cal. La batalla del Ebre? Si, decididament s’havia d’explicar.
Ara lo d’en David, es cruel, a més no poder. Que acabada la guerra, l’intolerancia i l’estupidessa humana el trenques com un cristall t’ho admeto , però quan la força del amor que es tenen amb en Germinal, havia aconseguit unir els trocets… el que els hi succeeix…t’has passat noi…, amb això no puc, podien haberse separat amb el temps , però això no, no i no. Estic feta pols i no pensó anar a veura la pel.licula quan la facin.

Comentaris

  • prova d'imatge 2[Ofensiu]
    Annalls | 01-02-2013

    [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/lliusllach.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img692/7743/lliusllach.th.jpg[/IMG][/URL]

  • Prova d'imatge...[Ofensiu]
    Annalls | 01-02-2013

    http://imageshack.us/photo/my-images/692/lliusllach.jpg/

l´Autor

Foto de perfil de Annalls

Annalls

84 Relats

568 Comentaris

76877 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
M'agradaria saber escriure, captar allò que sents i trasformar-ho en paraules.
Jugar amb elles per posar-les de la manera més harmoniosa. Dir el mateix que han dit d'altres però que no s'assembli gens, fins i tot donar naixement a expressions .
M'agradaria que si algú em llegeix , s'aturi a deixar un comentari per ajudar-me a fer-ho millor.