Unes horetes d'un cap de setmana en parella qualsevol

Un relat de: Bosswoman

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

S'acosta el moment de la partida, em ve a buscar la meva parella amb els seus pares,que ens porten a l'estació, em despedeixo dels meus pares i més tard amb ell,dels seus com si ens nessim mesos i mesos i tot sembla molt trist, però prometem tornar (pobres de nosaltres si sen's acudeix no fer-ho pero tentacions segur que en tenim).

Pugem per fi al tren, estic baldada i no trigo a adormirme envoltada als seus brassos.

Obro de cop els ulls, he estat dormint una bona estona, el paissatge es molt macu, ens mirem i sonriem. No m'ho puc creure, ell i jo sols es increible. Ens fem un peto i continuem abrassats mirant el paissatge, queda menys d'una hora per arribar.

Recordo l'ultim viatge que vaig fer, impossible no comparar encara que en soc conscient que aquest, encara que més curt serà molt millor de cara a sensacions, ell i jo junts uuuh!!! quina passada!!!

Arribem a l'estació de destí, ens esperen per portarnos a l'hotel, ens comenten que alla hi ha una noia que ens explicara el que podem fer i que despres ens deixarà temps lliure pel que volguem.

Som 5 parelles, em moro de ganes d'estar amb ell, me'l miro i penso que ell també amb mi. Mentre la noia parla estem junts però no ens agafem, escolto la noia però no m'atrau res del que diu, tantes paraules per no dir res.. mentre espero que digui el que vull sentir en temes d'excursions o visites m'apropo a ell i li agafo la mà, estic pendent de la noia que parla però no puc deixar de pensar en quan pugem a l'habitació, vull 2 hores per estar integrament amb ell i ell amb mi..

Per fi arriba l'hora de que ens comentin què es pot fer, sembla ser que hi ha moltes coses però ho trobo excesivament car i no tenim temps per res, ens apuntem a una activitat dissabte al mati, sembla interessant, estarem fins a mitja tarda i ens donen un dinar típic que sembla que a la foto fa bona fila i qui s'ho menja no fa gaires esgarrifalls.. en fi, ja tenim algu per fer.

Acte seguit ens donen les habitacions, quines ganes de poder deixar les bosses a un lloc que, encara que sigui per pocs dies, es només nostre. Ens hem de dutxar, treure la roba i posar-la als armaris i baixar a dinar en 1horeta.

No puc aguantar més, dessitjo estar amb ell. M'apropo, l'abrasso i li faig un petó malicios als llavis, dols i juganer al mateix temps. Sembla ser que m'entèn i m'acarissia l'esquema, ataco el coll a petites mossegadetes, li encanta. Li descordo la camisa i li trec, ens estirem al llit, hmm sembla que es cómode i ell també té ganes de gresca.

Em poso de genolls a sobre d'ell, continuo amb el joc del petons pel pit, l'acaricio, torno a jugar amb els seus llavis i el miro als ulls.. sembla que li encanta i vol treurem el top pero no el deixo, tinc ganes de ser entremaliada.

Començo a descordarli els pantalons pero m'ho repenso, vull fer durar aquest moment una mica més. Em sento mestressa de donar-li plaer i no vull que acabi en un moment aixi que jugo amb els meus petons a que pugi i baixi la seva excitació, barrejo caricies innocents amb petons no tan innocents, de la cara a la panxeta.. ell em mira sorpres i alhora amb ganes que baixi una mica més fins que em decideixo.. noto la seva excitació sota els boxers..hmmm m'encanta veure les sensacions que provoco en ell. Li agafo el seu membre i l'acaricio amb els llavis alhora que la meva llengua jugava per la zona. El sento que gemega i em mira, li retorno la mirada amb un punt de perversitat, m'encanta aquest joc i a ell sembla que també.

Torno a pujar amunt, encara no vull que acabi,el beso dolsament, que noti el sabor del seu sexe. Tinc calor i em trec el top, ell em treu els sostens i em besa els mugrons, els tinc molt inflats i durets de la excitació, em treu els pantalons i em besa el sexe. Ara qui vol jugar es ell. M'acaricia i em besa poc a poc i dolsament, em sento la reina del moment i em relaxo. , m'encanten els seus llavis, eell en sí em fa sentir única i estimada.

Estem ambdos molt humits, i ell, encara que fa una estona que hi he jugat, té el sexe que busca el meu, em penetra dolsament, al principi em fa mal, pero ell ho fa poc a poc i entra i surt dolsament fins que entra del tot. Sento petites fiplades dintre meu, tenir-lo dins es genial, sentir la seva pell unic. Les fiplades es tornen més fortes, ell ja ha acabat però continua dins meu. Esclato de plaer en un orgasme molt esperat i quedem abrassats i mig extasiats..

No hem tingut en compte el rellotge, queden 10 minuts escassos i ens dutxem junts, ara no hi ha temps pel segon assalt però sabem que després continuarà. Sortim de la dutxa i ens vestim, jo ni m'asseco el cabell però arribem 7 minuts tard, per sort no som els unics, som uns tardons,jejeje.

El dinar es forsa bo, el servei es excel.lent i la gent ens comencem a coneixer entre mos i mos.

Ens avenim força be, som d'edats diverses però hi ha bon ambient, sembla ser que l'escursió del dia següent que fem ha tingut exit entre la majoria, altres sembla que no els agrada del tot.
L'ambient es força macu i el dinar s'allarga una mica amb el café. Molts van a fer la migdiada però decidim nar a fer un volt i coneixer les rodalies del nostre hotel. La tarda transcorre poc a poc i estem una mica nerviosos per la del dia següent, esperem que ens faci sol però esperant esperant volem tenir una mica d'intimitat aixi que.. ja veurem el que fem per distreuren's mentre esperem.


Comentaris

  • Espero..[Ofensiu]
    RainBow_CoLouRs | 24-09-2005 | Valoració: 8

    Que hi hagi una segona versió.. eh!
    Amb candeletes :P!

  • m'ha agradat.[Ofensiu]
    JakpaT | 22-09-2005 | Valoració: 6

    M'encatarà tornar a llegir-te però........ ja veurem el que faran per distreures's mentre esperen?

l´Autor

Bosswoman

2 Relats

2 Comentaris

2991 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00