Una tarda de cinema

Un relat de: Bolet

Cinema, "local on es projecten pel·lícules cinematogràfiques" diu la definició del diccionari. Les sales d'un cinema, per tant, semblen estar preparades per això. La gent s'asseu i mira pel·lícules; tot i això aquest no sembla ser l'objectiu de la meva xicota i jo. I esque, els solitaris cinemes del poble de la meva noia ofereixen al seu públic un ventall de possibilitats per les ments més imaginatives, com aquella xafogosa tarda d'agost... Jo venia de Barcelona i havia quedat amb la xicota novament, tanmateix aquest cop havíem quedat per anar al cinema. Feia poc que sortíem i era el primer cop que hi anàvem. Vàrem apropar-nos a la taquilla i la mossa ens donà les entrades. Pujàrem fins a la sales i un cop hi vàrem entrar vaig poder comprovar com, efectivament, en aquella sala no hi havia ni déu. Ens asseguérem a la part més alta del cinema -suposo que la ment calenta de la meva parella ja en pensava alguna- i vàrem fer passar l'estona fins que comencés. Només una parella s'assegué uns quants metres més endavant de nosaltres. En aquells moments fas el que normalment es fa en un cinema, t'esperes que comenci la pel·lícula i comences a fer alguns glops a la beguda i a menjar-te les crispetes. En aquest cas, però, notava com si en aquest cas anar al cinema fos cas d'un pla molt pensat i elaborat per tal d'arribar a un objectiu. La noia tenia intenció d'alguna cosa, i notava com s'anava escalfant la situació. Els llums s'apaguen, la pel·lícula comença a rodar i el públic resta atent.

Jo estava mirant l'inici sense donar importància a una mà que se m'apropava lentament per sota del braç que hi ha entre seient i seient. Una mà que s'acosta allà on les dues cames es troben. Penso que està boja i la miro, i llavors se'm llença a sobre. Em dóna la seva llengua i jo li dono la meva, em comença a tocar per tot arreu. El soroll de la pel·lícula i la nostra discreció impedia que els espectadors de més endavant s'assabentessin del que passava uns metres més amunt, de totes maneres no se'ns acudia fer cap soroll. La meva parella començava a tocar-me els genitals d'una manera suau i per sobre dels pantalons. M'escalfo, jo ara també estava excitat, i li agafo els pantalons i se'ls baixo. Decideixo tornar-li el favor i mentre agafo el seu cap amb la mà dreta, l'esquerra esdevé una font de plaers inexplicables per a ella. Introdueixo els dits allà i començo a moure, en aquells moments vaig notar com ella intentava evitar un xiscle. Ens tirem a terra, em treu els pantalons, li menjo la orella i tot el coll. Noto com ella està molt excitada, respira fort i el seu cor batega amb intensitat, el meu també ho fa. Notava com el cony s'estava mullant i ella fotia cares estranyes, separava les cames tant com podia i ho permetia el seu cos, notava com la seva figa, sense saber parlar m'estava demanant rapidesa. Aleshores sona la paraula màgica: "¡més ràpid!". No sé ni com vaig ser capaç de distingir el mot, el digué molt ràpid i feia una veu que donava fe de la seva excitació. Llavors li trec la samarreta i els sostenidors, magrejo els seus pits i llepo els mugrons. En aquells moments tant el seu cos com el meu eren un de sol, semblava com si féssim allò cada dia:
-Mai havia cardat tan en silenci -li xiuxiuejo.
-S'han de tastar coses noves -em diu mig rient.

En aquells moments no se m'acudeix altra cosa que tirar la mà cap enredera per cercar els meus pantalons, els agafo i introdueixo la mà per treure el condó que tenia guardat de casa. Trec l'embolcall i deixo que me'l posi ella mateixa; m'excito encara més, l'agafo i li obro les cames. Estava molt excitat, m'espero una mica i la miro. Cinc segons després em poso a sobre i em preparo per iniciar l'acte sexual, però llavors, i com si fos cosa del destí una llanterna ens il·lumina a tots dos: era el guàrdia del cinema que ens havia enxampat.

Comentaris

  • Un bon relat eròtic![Ofensiu]
    Arbequina | 23-02-2007

    Per diverses raons: per l'ambientació i per com va pujant de to. També m'ha agradat el vocabulari emprat i, clar, com has descrit la part eròtica.
    La contra... crec uqe les frases podrien estar més ben compartimentades. Allà on a cops poses punts hi podrien anar comes, i viceversa (però és una opinió molt personal... bé, com lo altre).

    Apa, una abraçada.

    Arbequina.

  • bo! molt bo![Ofensiu]
    plouifasol | 26-01-2007 | Valoració: 8

    genial el relat! i l'enxampada del final, brutal!

  • M'ha agradat![Ofensiu]
    AiDuS | 09-01-2007 | Valoració: 9

    És bo el relat... M'ha agradat, m'ha fet sentir...
    Anima't amb els eròtics, que no ho fas malament!!

  • bon relat[Ofensiu]
    Lord_Isma | 08-01-2007 | Valoració: 8

    Mha agradat la forma amb què has escrit el relat, ben dirigit, amb una estructura linial, es per fer-ne un mini video del relat, sortiria prou bé, un video divertit d'aquestos, ja m'entens ;)

    segueix escrivint així, k m'agrada :P

  • Quina enxampada!!![Ofensiu]
    Ligeia | 07-01-2007

    Un relat ben portat, li dones el ritme perfecte (que agmenta amb la tensió sexual de relat).
    I ens expliques clarament la raó per la qual es millor no girar-se enrere al cine...

    Encantada de llegir-te!

Valoració mitja: 8