UN SOMNI

Un relat de: martadr
UN SOMNI

Avui he tingut un somni molt estrany. Tots ho són s' estranys i surrealistes els somniïs però aquest m´ ha fet rumiar que pot significar.
Entrava a una botiga petita que tenia un sostre molt alt. La botiga tenia coses per vendre a la part de baix i coses per vendre a la part de dalt penjades amb cordes. Tenien dependents que anaven saltant com micos d' una corda a l' altra per agafar les coses que els clients demanaven. L' amo de la botiga o l' encarregat, no sé qui era exactament però sembla que era el que manava, es divertia veient als dependents fent salts de saltimbanqui i acrobàcies per arribar a agafar el producte que ell els manava. La gent que entrava a la botiga quedava encantada contemplant els exercicis físics dels botiguers que saltaven d' una corda a l'altre amb una agilitat increïble, idèntica a la dels micos . Tota la gent demanava coses de la part de dalt de botiga només per veure com feien el mico aquells dependents acròbates. De fet, jo també em sentia meravellada de veure'ls.
Quan arriba el meu torn tothom em diu que demani una cosa de les de dalt i jo contesto:
- Srs: jo he vingut perquè necessito una cosa que esta a la part de baix de la botiga . No per veure els dependents fent de mico...

...i he despertat.

Marta DX

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer