Amigues adolescents

Un relat de: martadr
Era un gèlid dia de gener d'aquells que miren enrere enyorant les festes nadalenques.
La Carlota havia sortit de casa i es dirigia cap a l'institut. Estudiava tercer d'ESO a una escola concertada del barri . El mòbil no parava de sonar degut als diferents xats de whatsapp que tenia oberts.
-Bon dia Carlota! Era la Berta , una veïna que vivia dos carrers més avall.-Has fet els deures de tecno?
-És clar. Ja sé que eren per avui .-Deia la Carlota mentre llegia els missatges .De cop i volta la Carlota va fer un crit d'aquells que fan les adolescents quan els sorprèn alguna cosa. -Berta!Oblidat dels deures !- va poder dir contenint una immensa rialla que li va explotar de les entranyes immediatament després d'acabar la frase . Les seves neurones adolescents estaven preparades per a riure d'un ocell que passa. De fet moltes tardes les passava asseguda en un banc amb la seva colla rient de les maneres de caminar que tenen els coloms. La Berta se la mirava tota seriosa però alhora intrigada.- Li ha tocat el primer premi de la grossa al profe i no ens vol fer classe! Diu que plega i ha organitzat un esmorzar de comiat .
En arribar al pati els va sorprendre veure un fastuós escenari propi d'un concert de les grans estrelles del pop. .Un gran assortit de canapès i mini entrepans omplien les safates estèticament ben ubicades en diverses tauletes.La Carlota i la Berta van entrar un moment a deixar les motxilles a la classe. En obrir la porta de les seves boques va sortir un xiscle ensordidor .Els cinc nois que eren dins l'aula van quedar bocabadats igual que elles.
- Who are you? Parlaven en anglès i eren els seus ídols musicals del grup One Direction .- Un d´ells,en Liam va acostar-se a la Carlota i aquesta va caure rodona a terra. Li va aixecar les cames mantenint el seu cos ben pla a terra per tal que li regués la sang al cap. Ella va reaccionar cridant:- Fes-me un petó que no pugui oblidar en ma vida! En aquell moment va notar la galta plena de babes llefiscoses i es va despertar de cop!Era el seu gos que l'estava llepant.
La Carlota va gaudir explicant el somni a les seves amigues i juntes van continuar somiant...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer