un "polvo" i rés més

Un relat de: culebra

Ella tenia 16, ell només 14. Es coneixien desde feia ben bé 2 anys, però feia ja 5 mesos, que no portaven una relació
d'amics normals, és a dir, que no es tractaven com a qualsevol altre amic, sino que es notaven diferències al saludar-se, al mirar-se, al parlar, i sobretot, pel messenger. Diguem que va èsser una relació de messenger. Amb la particularitat que es veien cada dia al institut. Cal dir, que ella era la millor amiga de la germana d'ell, i aleshores, la "relació" havia de ser secreta amb més motiu. Ella no es podia ni imaginar com podria reaccionar la seva amiga si s'assabentés del que passaria entre ells dos. La relació era molt excitant: ell, un noi molt alt, molt guapo, força prim i alhora musculat, sempre li dedicava un dolç somriure de nen, mentres aixecava el cap amb discreció per saludar-la, si es que estaven els amics devant i no podia parar a dorar-li dos petons. I ella, una noia baixeta, morena i amb el cap ple d'idees d'adolescent, sempre intentava tocar-li un braç quan passava pel seu costat, i li tornava aquell somriure que la tornava boja. Després, es trobaven a la conversa que mantenien diariament pel messenger, i es deien el que mai podrien haver imaginat, desde dir-se coses boniques i sinceres, fins a paraules atrevides, i es passaven les hores planificant un dia ideal. Un dia, va donar una festa una amiga que tenien en comú. Va ser una festa on tots van beure molt, i ella es va marejar. Aprofitant, ell es va oferir
per acompanyar-la a fer un tomb, i ella sens dubtar, va accedir. Així va ser com es van fer el primer petó, que no explicaré amb detalls perquè per ser una cosa tant planificada, va ser molt simple. Va ser molt bonic, això si, llàstima que cap dels dos s'enrecordés del moment amb claredat, a causa d'aquelles copes de més. Va passar el temps, i van arribar les vacances d'hivern, un temps, en que no es vàren veure, i ella, va optar per començar a oblidar-se d'ell. Va pensar, que era massa petit per a ella, i ell ja li havia confessat que no tenia gaire experiència, així que va decidir no arriscar-se a que passes el temps en que ella es podia enamorar de veritat, perquè sabia que a la llarga, no tenia res a fer. Però quan van començar un altre cop les classes, ell va tornar a insistir de veures un dia fora de l'institut, i aquest cop, amb molta més força. Ella es va deixar engatussar, i li va seguir la corrent, tot dient-li que tenia moltes ganes de fer l'amor amb ell, i ell li responia el mateix. Així doncs, ella va saber d'un dia que la seva casa estaba buida, i el va convidar. Al arribar a la casa, el primer que van fer, va ser mirar fotografies d'ella
quan era petita, un album una mica pornogràfic, ja que quasi totes les fotus, eren d'ella despullada. Més tard, (ja que necesitàven trencar el gel perquè eren una mica tímids, i cap dels dos s'atrevia a donar el primer pas), ella li va cantar una canço de Amaia Montero, i ell li va tocar una altre amb la guitarra. Aquesta ser la part "romantica" de la tarda. No deixàven de mirar-se, neguitosos, i ell fins i tot, va dir-li que li feien por els seus llabis, aleshores, mentres s'apropava cada cop més a ell, li va contestar:
-pues no deberias-. I es va produir el tan esperat petó. A partir d'aquest moment, no es van deixar de donar petons i caricies, i les caricies, cada vegada estàven més aprop de les zones clau: els pits i els sexes. Ell no va trigar gaire en treures la samarreta, i li va demanar a ella que fés el mateix. Els dos sense samarreta. Poc a poc, es van començar a donar petits petons per arreu del cos, fins que també van adonarse, que els pantalons els molestàven. S'els van treure, i alhora, ella també es va treure el sostenidor, cosa que per falta de pràctica, no va poder fer ell. No deixàven de mirar-se i tocar-se l'un a l'altre, i cada cop la temperatura augmentava més entre els dos, fins que ell, va demanar-li que tregués un preservatiu. Ella tota tallada, li va dur un, i ell li va demanar que s'el posés, ja que ell mai ho havia fet i es pensava (tal com ella li havia dit) que ella aquests temes els dominava, i tot i que no fós veritat, va haver de dissimular com va poder, i va aconseguir posar-li el condó. No van trigar a adonar-se que li quedava petit, però no els va importar gaire, i van intentar la penetració, tot i que, ella era verge i això va dificultar els primers intents. Finalment, ho van aconseguir
i una felicitat inmensa els va recòrrer, intentant provar totes les coses que havien sentit parlar i que havien parlat ells mateixos mesos enrere. Mentres ho feien, es miraven fixament als ulls (sempre que aquella postura ho permetés esclar), i es repetien un i altre cop, que mai s'haguessin
imaginat que finalment passes allò que ara estàven experimentant i ella li deia que per no tenir gens d'experiència ho estaba fent genial, tot i que per a ella també estàva sent la primera vegada. Però l'hora de marxar s'apropava, i els joves van decidir començar a vestirse, i aleshores, van arribar els ensurts. El llit havia quedat impregnat de sang, ja que ella va perdre la virginitat aquella tarda, i ell, es va espantar força perquè no sabia a que es debia tal cosa. Ella va intentar calmar-lo, i van anar al bany a netejar-se. Va ser molt impactant el moment en que es van veure, despullats l'un devant l'altre, amb els cossos plens de sang, però la reacció d'ells va ser començar a riure per la situació. Després, van tornar a l'habitació, es van vestir, i ell va marxar. Aquell dia, va ser el final de la relació amorosa i també de l'amistat que un dia va existir entre ells dos. La germana d'ell, va enterar-se de la seva relació, però no va dir res, perquè no va assabentar-se de que havien fet l'amor. Per sort, no gaire gent va saber aquella història, basada en el sexe, així que tot va quedar en "un polvo" i rés més.

Comentaris

  • Benvingut o benvinguda[Ofensiu]
    Calderer | 27-03-2009


    al club dels que escriuen. Ara pensa-t'ho bé és una afició exigent i obsessiva, gairebé una droga.

    Has tingut tres comentaris positius fins ara,; jo, si m'ho permets, seré una mica crític. Suposo que per la forma d'escriure i el tema ets un noi i jove, que no et dolguin les crítiques és l'única manera de millorar.

    Primer de tot hi ha moltes faltes d'ortografia. És cert, tots en fem, però al teu text n'hi ha massa i massa evidents. Molesta, entrebanca la lectura.

    Segon: la prosa es pot millorar molt. Hi ha clixes, frases fetes... hi ha una repetició constant dels mots "ell" i "ella" que fan el text monòton. Caldria treure els ell-ella sempre que fos possible...suprimir-los, canviar-los per el noi, la noia... o inventar un nom al principi i així poder variar entre el nom, ell-ella i el noi- la noia.

    Finalment, en quant a la història: trobo a faltar els sentiments... vale un polvo i res més. Per què? És el primer cop dels dos i només hi ha això? Trobo a faltar més ansia, més preocupació, més nerviosisme abans i després...alguna cosa, el que sigui. Desencís, por al compromís...s'acaba, res més però no sabem perquè, ni tan sols quin record els queda a cadascú de la parella.

    Espero que malgrat les meves crítiques segueix penjant relats, segur que aconseguiràs escriure'n de molt bons. T'apunto als meus favorits per tal de seguir-te.

    I res més. Bona nit.

    Lluís

  • hola![Ofensiu]
    lady_belen | 26-03-2009 | Valoració: 10

    la primera vegada de dos adolescents, és un moment únic i irrepeible, i és una llàstima que la cosa quedi en un "polvo" i res més...
    m'ha agradat molt ^^ seguiré llegint-te.

    amb afecte, belén.

  • El que jo m'esperava[Ofensiu]
    Bonhomia | 26-03-2009 | Valoració: 10

    Perque ja ho diu el títol, això de `un "polvo" i res més´, doncs sinó s'espera després de fer l'amor tota una aventura d'amor i sexe adolescent.
    Està molt ben escrit, i es segueix amb delectació.

l´Autor

culebra

2 Relats

4 Comentaris

2001 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00