Un dimarts qualsevol

Un relat de: Júu
Et lleves un matí de dimarts qualsevol, el sol t'espia darrere les finestres del menjador mentre esmorzes i et fa gràcia, sense saber el perquè et fa gràcia i somrius.

L'ascensor com de costum no funciona, però avui no t'enfada i baixes les escales al ritme de la música que et balla per dins del cos.
Avui, el soroll que tant et molesta d'Aribau sembla inclús no fer-te tanta nosa... I de camí a l'estació de Fontana, mentre somrius d'amagat, et dius a tu mateixa que ja no queda tant per reviure aquelles nits d'agost, aquelles nits en les que tot sembla ser més bonic i menys presó.

Penses també que ahir va valdre la pena, que no costa tant trencar amb les obligacions que et lliguen diàriament i trobar un moment per sortir a fer cerveses amb els amics un vespre qualsevol, així perquè si, sense cap motiu en especial.

I que ha canviat? Et preguntes... Però de sobte te n'adones que tot segueix igual, que res del teu voltant ha canviat, que ets tu i només tu;
La que ha decidit veure i viure les coses des d'una perspectiva diferent.
La que ha decidit desprendre's de tot el que pesa i molesta,
de tot el que fa mal i rovella;
La que ha decidit guarir-se les ferides tota sola i espolsar-se una a una, totes les engrunes que d'un vell algú encara li quedaven.

Són molts els camins que et porten a casa però avui de tornada decideixes trencar amb la rutina que governa cada minut del teu dia a dia i n'agafes un de diferent;
Et perds però no t'espantes... Et feia falta;
de vegades fa falta perdre's per trobar-se a un mateix.
Perdre's i descobrir que un dimarts qualsevol de març, pot acabar tenint gust de dissabte d'agost.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Júu

Júu

11 Relats

20 Comentaris

7575 Lectures

Valoració de l'autor: 9.42

Biografia:
De vegades escric.
Escric bocins de mi, del meu dia a dia...
I t'escric també a tu;
t'escric tot el que mai per por, et podré dir.

Més de mi a:
http://instagram.com/lletretes
http://instagram.com/juuu.julia