Un dia d'estiu i ella.

Un relat de: filomena69
El sol queia com si volgués cremar-ho tot, fort, magestuós, lluent, com mai. La seva pell plena de crema reflexava els seus raigs fent que la seva morenor pintés aquell seu exuberant cos. Ella sabia que era una dona ben feta i que tot-hom que pasava per el seu costat és veia obligat a girar el cap per admirar-la. Fins hi tot les dones queian en la tentació, encuriosides d'ella i de la seva bellesa.
Jo em sentia cada cop més afortunada de ser la seva companya de platja aquell estiu, i fins hi tot creia que més de una em tenia emveja per aquest motiu.
Segurament la gent podia pensar que erem més que amigues, però fins aquell dia eram només això.
Després de espolsar les toballoles ens varem dirigir a un xiringuito que hi habia tot deixar la sorra. Al seu costat em sentia una dona diferent, extranya quan la gent em mirava i al mateix temps admirada. No habian passat més de deu minuts que ja ens habiem cruspit aquelles dues gerres gelades, recordo aquella gota que va caure en el seu coll i va rigalimar esmullin-se pel mig dels seus pits per reapareixer altre cop per sota d'ells fins aturar-se en el seu melic per quedar-hi presonera.
Ella va veure segurament com la mirava i suposo que va notar en els meus ulls una mena de desig que ells desprenien.
Em va convidar a prendre alguna cosa al seu apartament i sense pensar-ho un moment vaig acceptar. Només entrar es va dirigir a la terrassa per ensenyar-me aquella panoramica de blau i barca i després de deixar els estris sobre una cadira va anar a la dutxa. No em va donar temps a seure quan vaig sentir que em cridava, el meu cos es va erizar al sentir la seva veu, vaig imaginar el perquè. Al entrar al bany vaig veure aquell cos més fermós si cal encara, em va demanar que li ensabonés l'esquena i que entrés amb ella a la dutxa. Sense aturar-me a pensar ho vaig fer, l'esponja al dibuixar el seu cos m'exitava encara més, en aquell moment hauria volgut ser jo ella per gaudir d'aquell seu cos.
Tot seguit es va oferir per fer-ho ella, la sentia rera meu i tot el meu cos s'esvalotava, els seus dits varen deixar el meu cos totalment nu abans de fregar-me l'esquena. Vaig sentir de cop com els seus pits em punxaven mentre les seves mans lliscaven en els meus pits.
El que va pasar després no tinc adjectius per exposar-lo aqui, només se que el cel i el mar semblaven que s'unissin en cada moixaina.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de filomena69

filomena69

2 Relats

0 Comentaris

790 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor