t'estime,t'estime de debo

Un relat de: quimenystesperes
Sona el timbre,arreplegem les nostres coses i ens disposen a eixir de classe, i es ahi on una dolça veu crida el meu nom i em diu que m'espere que vol parlar amb mi, ixen tots i em dius que t'acompanye al departament, entrem, i et dic que passa? I es en eixe instant es quan passa algo que mil i una vegades m'havia imaginat caiguenme la bava, em calles, i no amb paraules, em calles amb un bes, mil sensacions corren pel meu cos dirigin-se a un unic desti, el meu petit cor, després de tres anys enamorada de tu perfi note el teu cos amb el meu, perfi note els teus pits, perfi he pogut tastar-te.
-Alçat filla has d'anar a classe...
I són eixes paraules les que cada dia em xaven les il-lusions, les que em depremixen tant,les que em diuen que em deixe els estudis per no vore't més i perfi oblidarme de tu.
La realitat es dura i hi ha que afrontar-la, pero no vull, el que vull es viure un sonni amb tu, un somni real , que la diferencia d'edat es gran, tinc 17 anys i tu quasi 40, pero i que? No hi ha ninguna pared que es pose enmig i no en deixe passar,saps perfectament que tinc mentalitat adulta,que fotre puc fer-te inclus més feliç que qualquiera persona de eixes edats, però bé, aquestes coses he de callarme-les, no poden ixir més enllà dels meus textos, però hi haurà un dia on no puga més,on tots els meus sentiments ixiran com si foren algo normal, i la gent em dira que estic boja i que? T'estime; tu m'has fet adonar-me'n d'algo molt important, abans m'agradaven els homes i sols tu m'agradaves i m'atreies del meu mateix sexe, però ara ... Ara es molt diferent, ara sols m'agrades tu, t'estimo.

Comentaris

  • JunkOfTheHeart | 30-03-2014

    M'acabes de portar molts records, d'una relació amb bastanta diferencia d'edat..
    Et desitjo moltissima sort, i com a consell et vull dir que si l'univers conspira algun dia a favor teu... disfruta cada instant amb aquesta persona, i no et tallis amb res que li vulguis dir. La diferencia d'edat a vegades importa, a vegades no, però al cap i a la fi, al final de tot, t'aportarà molt a tu com a persona i t'enriquira moltissim. I recorda, que el millor de tot, és poder mantenir tot això com a un gran i bonic record..!
    Sigues forta!
    Petons!

l´Autor

quimenystesperes

2 Relats

6 Comentaris

1562 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00