teoria del fracàs # 24, # 19

Un relat de: quinohiveu

# 24

PTP

"Sometimes I feel I'm scared to live"

1
Escolta't sempre.
No et facis mai cas.

2
M'agrada aquest món
per morir tan feliç.

3
Tanca els ulls
i corre't fins al fi.

4
No creguis en el que sents,
només en el que no penses.

5
Qui no hi veu
és perquè no pot.


______________________________

# 19

A ve're si ens entenem. Si els evangelis no diuen de quin color era la creu on va cardar Jesús, hem de creure que la va petar com un escarabat, amb Cruz Verde.

Comentaris

  • quinohiveu s'explica[Ofensiu]
    quinohiveu | 22-10-2004

    Ahir vaig llegir algun comentari que deia que semblava tot molt fàcil i que no era qüestió d'escriure cada dia un poema. La qüestió és que "Teoria del fracàs" té més de deu anys i va ser en una etapa on l'emulació era l'ordre del dia. Els poemes no els escric cada dia. Els tinc escrits i ara els publico en aquest projecte.
    "Teoria del fracàs" reuneix dos llibres: "Qui no hi veu" + "Beirut, massa a prop de Lourdes". Aquests dos llibres van ser refets i dividits en en cinc parts: la primera sense títol, "L'aspra bogeria" (escrits sobre la meva futura paternitat), "L'estafador d'abismes ver" (on l'emulació és molt evident), "Els gats del Met" (amb poemes molt breus, que aquests dies propers enviaré al web, i que seria una mena de dir que tot s'aprofita o es pot aprofitar) i "Cocoon" (poemes més "personals" i introspectius). Ara mateix, després de tant de temps, no recordo res més. És una etapa passada. Altrament, després de 7 anys i mig de sequera, vaig estar (o encara estic) un any i mig amb compulsió creativa, i d'aquí van sorgir els altres projectes que anomeno a la biografia.
    Així mateix, voldria dir que rere cada dia poema (meu) sempre hi ha alguna cosa, si dic que "Des del balcó / veig un petit / trosset de mar" és perquè és una evocació, un sentiment d'alegria o de tristesa explicada en tres versos senzills de 4 síl.labes... I prou, que el poeta no és qui ha d'explicar els seus poemes.

  • on t'ho apuntes?[Ofensiu]
    laia | 22-10-2004

    em pots resoldre el dubte?
    segurament aquestes teories sorgeixen durant el dia, com ho fas, ho memoritzes? tinc curiositat....
    creatiu i original això m'agrada!

    molts petons

l´Autor

quinohiveu

96 Relats

61 Comentaris

83228 Lectures

Valoració de l'autor: 7.50

Biografia:
QUI NO HI VEU és un projecte poètic que s'ha desenvolupat en la xarxa per mitjà de l'edició en aquest web, i que es continua desenvolupant en http://www.lamevaweb.info/quinohiveu.

Tots els poemes publicats en aquest web han estat extrets de "teoria del fracàs" i "nu dry" i fragmentàriament de "no et preocupis pas, que em moriré".

Altrament, l'acció segueix la seva via --altres vies-- amb altres reculls, com per exemple amb els ja publicats "per al meu amic", "nu dry (boadas mix)", "lubricidi" (editat a: http://www.valladolidwebmusical.org/escritos/lubricidi) i algun altre que veurà la llum o la fi ben aviat o ben tard.