Temps de soledat

Un relat de: follet morat

I és així, com veiem la vida
Trista, tot és mentida,
no està a la nostra mida.
quan n'estem fets.

Perquè l'estar sol,
és desesperació, és plor
quan l'allau del pesimisme,
es converteix en realitat.

Realitat diària,
sense present ni futur
sense rostre alegre
ni ganes de continuar.

I quin és l'error
que t'ha portat a aquí?
i vols canviar el passat
tu no has nascut així.

I l'impotència s'apodera de tu...
no hi ha res a fer, esperar
esperar a que arribi la persona
que et faci tirar endavant.

La por al canvi inoportú
t'obliga a renunciar
sense poder escapar
de la tristesa d'aquest món.

I encara que,
La soledat no és malson,
Sino temps de reflexió,
De descans i confusió.

Comentaris

  • RêD WiTCh | 25-03-2006 | Valoració: 10

    macoooo!!! sempre tan pessimista, tu, eh... anima't quan menys t'ho esperis pots trobar algú que et canvii la manera de veure les coses! (jo... jo també era molt pessimista... tenia molts problemes i tenia ganes d'engegar-ho tot a rodar... i ara... ara tot i tenir-los... certa persona ¬¬ m'anima i fa que tiri endevant xD) així doncs... ja em diràs que et va semblar el que et vaig donar ahir... eh... que... em fa molta vergonya xD et vaig prometre un comentari i pim, pam, PUM! aquí el tens! només dir-te que m'ha agradat molt! craaaaak! xD que dius que ara ja no escrius tant perquè et fa pal... doncs no, no... que ho fas molt bé! i de mica en mica et farem un peazo crak, i després un macro crak xD (i que deixo ja d'escriure, perquè és un comentari mooooolt llarg, sense cap sentit... perquè tampoc hi diu res d'interessant... acabo de venir d'entreno i l'entrenadora m'ha dit que sóc més rara que un gos verd...aviam si tindreu raó tots plegats... i si no sóc d'aquest món? deixo la pregunta a l'aire...)
    petons maquíssim! i a seguir escribint!! pa' ti un 10! que t'ho has currat! =D

  • Trist!![Ofensiu]
    natasha | 23-03-2006 | Valoració: 9

    Es molt trist però m'agrada, sobretot l'última estrofa quan es parla del temps de reflexió. No sé si és una vivència personal però si és així et diria que enmig de tanta foscor segur que trobaras un estel que com a mínim et condueixi de nou a veure el sol, és a dir, que no desesperis, tot apereix quan un menys s'ho espera. Si és inventat i sino també, doncs, està molt bé perqué llegint-lo fas que el lector es posi dins l'història.

    Una abraçada

    -.-NaTaShA-.-

  • Hi ha cops...[Ofensiu]
    AVERROIS | 23-03-2006 | Valoració: 10

    ...que la soletat és necessaria, però com tu dius també potser un temps de confusió i de tristor. Passeja per les rambles o per un lloc que hi hagi molta gent i sense esperar res tan sols mira als demés, te'n adonaras de que hi ha molta gent més sola que tu. Benvingut/uda a relats i una abraçada.

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de follet morat

follet morat

7 Relats

8 Comentaris

8424 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
no acostumo a escriure sovint, per mi no es una obsessió, però a vegades necessito expressar les emocions i el que sento, amb alguna cançó. Els meus relats bàsicament són curtets, però algun dia pot se en poso algun de mol llarg, depèn del temps i de les ganes xD. Inga espero que us agradin