Sorollets

Un relat de: kike_14

Fa molt de temps, en un bosc fosc i perillós, hi havia una casa. Una misteriosa casa, que, després de estar abandonada durant molt de temps, va ser comprada per una família, una gran família feliç amb el papa, la mama, la nena més encisadora que ha trepitjat la terra, i el bebè.
Quan van instal.lar-se, la nena va trobar una nina a l'armari de la seva habitació, i com que li va agradar molt, se la va quedar.
Van passar els dies i les setmanes, i aquella família cada vegada tenia més mala sort, cada vegada passaven coses més curioses. I una bona nit, es va començar a sentir un soroll:
- Chic, chic. Chic, chic.
L'endemà al matí la nena va anar a l'habitació dels seus pares i va dir:
- Mama, què hi ha d'es... Aahhhhhhhhhh!!!
Sa mare tenia un forat vermell i ple de sang a cada costat del coll, morta sense remei.
Uns dies després es va tornar a sentir aquell soroll esgarrifós i...
- Papa, em portes al cole? Papaaaaa!!!Aahhhh!
Ell també estava allà estès a terra, mort, amb dos forats al coll.
La nena va contractar una mainadera amb els diners que havia heretat dels seus pares, tot i que a les nits els deixava sols, i una nit es va sentir la mort que venia a buscar-ne un altre.
- Chic, chic.
La nena el va sentir, però el va ignorar, i es va adormir.
L'endemà al matí es va trobar el seu germanet a la cuna, com si no li hagués passar res, però un toll vermell indicava que ell també era mort.
La pobra ja no tenia res, estava sola, i va pensar que podia quedar-se una nit més, i llavors anar a buscar-se la vida.
I altre cop, a la nit, es va notar un airet fresc, i un sorollet (ja sabeu quin), va obrir els ulls i...
La nina era damunt seu, implacable, i es veia que no deixaria escapar cap presa. La noia va agafar un coixí, l'única cosa que tenia a l'abast, i li va tirar.
Va començar a córrer cap al poble més proper, i just quan estava davant la porta d'una casa, i havia tocat el timbre,es va desplomar, dessagnada, és clar, amb dos forats al coll.
Ara es mou, ara mata, ara va... cap a tu!!!

Comentaris

  • Mmmm...[Ofensiu]
    aaa | 30-03-2007

    M'encanta criticar relats, però sense ferir ningú, especialment quan un comença en aixó d'escriure, però, en el teu cas, faré una excepció.

    Una història curiosa, la del les nines que de sobte viuen i maten a tot quisqui, pero massa trillada. Si al principi de la història algú es troba una nina, i tots els personatges moren, l'unic culpable no pot ser altre, doncs. T'ha faltat una mica mes de carneta, per tractar de despistar la parroquia.

    També trobem un tema recurrent en la literatura feta per joves, que no es altre que la mort McDonalds, es a dir, hom la palma, assassinat o com sigui, i en tres minuts, arriba el jutge que certifica la mort, els forenses que s'emporten el cadaver, la policia, el CSI, el FBI, el CO2 i la mare que els va parir a tots per investigar-ho tot, els dels serveis socials per atendre els que encara viuen, el jutge per repartir l'herencia i cobrar la quota de succeció i el repartidor de pizzies per planyir l'escena, donant tot aixó com resultat que una nena pre-adolescent com a propietaria d'una casa, un patrimoni, un gos, un gat, dos traumes i estupidesa congenita per seguir vivint allà on tothom la palma de forma bizarre.

    A part de tot aixó, un bon començament, doncs les històries de terror son dificils d'escriure, pero agradables d'acabar.

    Anim, que "a mas leer, mas aprender y mejor escribir"

l´Autor

kike_14

1 Relats

1 Comentaris

623 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor