Somnis

Un relat de: p j

Sovint , em tanco a l'habitació i em gito al llit, llavors tanco els ulls i Veig tot un futur en tu... Te Veig a tu, Veig una casa "la nostra casa", me Veig a mi...i en una habitació hi ha un xiquet. És rubiet com tu, te els meus ulls, els teus llavis... Es tan guapo com tu!

M'agrada refugiar-me en els meus pensaments, sóc molt feliç quan tanco els ulls! M'agrada mirar-te a la cara i dir-te lo molt que t'estimo! I lo molt que desitjo el que Veig amb els ulls tancats,; m'abraces i em mires amb la teva mirada més dolça i m'he dius que m'estimes, que no hem separé mai de tú...llavors ens besem i ens fonem en una abraçada,i ens convertim en una sola persona.

Sóc tan feliç entre els teus braços forts, escoltant els batecs del teu cor i sentint la teva respiració... no em separaria mai de tu! Es tan bonic la sensació que t'agafa quan escoltes que la persona per la qui ho donaries tot, et diu des del profund del seu cor que t'estima i que no et separes mai d'ella... deu ser lo típic, potser si , però és un sentiment únic que cadascú el viu amb una intensitat diferent. Però el que realment sento es molt fort i sincer.

Continuo amb els ulls tancats, escoltant la teva veu , m'imagino que estem sols a la llum de la lluna, i allí em dius que sempre vols estar en mi, i ploro de lo feliç que em fa escoltar aquestes paraules teves..Sóc molt feliç al teu costat...!

Obro els ulls i no hi ets, però per un moment he pogut ser la xica més feliç del mon sencer, i he tingut sensacions, emocions i sentiments únics! Sentiments que m'agradaria que els pugueses sentir tu també, sentiments forts i bonics, sentiments que només surten quan penso en tu Pau...

M'agradaria molt poder-te'ls ensenyar per un instant, ens gitem al llit, tanquem els ulls i somiem...i podràs veure el que Veig, i per un instant sentiràs els meus sentiments...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de p j

p j

7 Relats

1 Comentaris

6927 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia: