Quan perds allò que tan t'estimes...

Un relat de: p j

Quan tenim allò que tan hem desitjat , llavors no ho apreciem gens... penses que ho tindras per sempre, i no valores una mirada, una paraula, una caricia, un minim detall... pero arriba el dia en que perds allo que tan has desitjat i llavors donaries el que fos per tindre una caricia, una paraula, una mirada... Ho donaries tot! Perdes lo que més T'estimes a la vida, i llavors sentes cada dia com te crema el cor, tens un nus a la panxa que no et deixa ni menjar! Et sentes culpable de no haver fet res per evitar-ho... Jo ara mateix no se que faria per tornar-te a tindre entre els meus braços, besar-te com mai t'havia besat...Faria qualsevol cosa per tu!

Llavors penses, i recordes cada moment i cada instant en que estaves en ell... cada canço que escoltes et porta un record de quan l'escoltaves en ell, o sentes que parla de la vostra historia, una historia d'amor que no s'hagués tingut d'acabar mai. Penses i busques solucions; com per exemple tornar-hi però no estar-hi tan junts com avans almenos fins que pase més temps, et tornes loca pensant coses... Jo ara quan el tinc al costat i el miro, i m'entren tantes ganes d'abrassar-lo i bessar-lo amb tantes ganes...!!! pero em poso a plorar de no poder fe allo que tan desitjaria fer! Ara es el temps i el destí que te de decidir, jo t'esperaré i cada dia que passe desitjaré que arribe pronte el nostre dia, un nou dia important per a señalar al calendari; la nostra tornada.

Faria tot el que vulgueses tu i intentaría cambiar algunes coses si aixo fa que pugessem estar junts. Perque tu eres la meitat del meu cor, eres el meu xiquet que tan he desitjat duran tan de temps! I quan no te tinc al meu costat el meu cor es posa a plorar... T'estimo vida!!

Avui es un dia trist es 25 i avui fariem 3 anys i 6 mesos....

Raquel Segura Tristan

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de p j

p j

7 Relats

1 Comentaris

6921 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia: