somni o fantasia (l'altra part...)

Un relat de: martina

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

somni o fantasia
(l'altra part...)

Sempre m'he preguntat que si un somni no és real, ¿com el viu l'altra persona que hi participa?

Aquest relat està escrit per l'altre protagonista d'aquest somni fantasiós.
Ell amb els seus ulls, i de manera agosarada el va percebre...me'l va escriure... me'l va enviar...
me'l va regalar i em va permetre publicar-lo aquí: en el lloc on jo crec que ha d'estar.

Els somnis viuen en un món desconegut
on la fantasia es permet l'atreviment
de jugar-hi amb picardia...
i com si fossin peces d'un trencaclosques
va apropant-los per veure quan encaixen...

...i a vegades l'endevina.

i així doncs, entre tu i jo obrim de bat a bat les dos portes d'aquest somni

...............................................


Jo hi era ¿ESTÀS SEGURA QUE ERA UN SOMNI?

La coneixia molt lleugerament, però m'atreia i crec que jo li queia bé. Feia calor i vàrem quedar per anar a la platja. Vaig passar a recollir-la a casa seva. Estava sola a casa, acabant un poema a l'ordinador. Portava una torera tipus "jeans" , amb botons per davant, d'aquestes que deixen la cintura al descobert, i volava endavant tant com els seus pits, deixant una obertura generosa d'entrada per sota, cap a les prometedores protuberàncies, a joc amb la mini-faldilla, del mateix color, tela i botonada davantera. Em vaig preguntar si tindria la generositat de fer top-less a la platja, i si portava el sostenidors. Aquests pensaments m'enervaven

Vaig inclinar-me per darrera d'ella, per llegir el poema a la pantalla, on ella l'anava corregint. El seu cabell feia una olor fresca d'herbes, crec que ambdós érem conscients de la tensió que ens provocava la intimitat i la proximitat.
Posant les mans sobre el respatller de la cadira, ja tocava els seus cabells, i sóc culpable de no saber-me resistir, i arriscant-me molt a espantar-la o a que se sentís violentada i qui sap si a malmetre una possible bona amistat vaig començar a acariciar-li el cap amb les dues mans, amb un massatge dolç i creixent per sota del cabell, des del clatell i cap amunt, esperant la seva reacció, no sé si amb espant, però si amb impaciència i una gran tensió.

Ella, primer, ni es va moure, després un lleuger gemec, i va relaxar el cap endarrere sobre les meves mans. L'acceptació tàcita del meu atreviment em va provocar una excitació que no sentia des de que era adolescent i les hormones eren les meves mestresses. Va treure les mans de l'ordinador, i tirant els braços endarrere va abraçar-me les cames amb una dolça carícia. El seu contacte amb el meu cos, va ésser com el tret de sortida, i va alliberar-me de les meves pors. Vaig desplaçar les meves mans a la seva cintura nua, i els meus llavis a la comissura del seu coll amb l'esquena , i les mans varen anar pujant cap els seus mugrons, accessibles des de sota... perquè, no, no portava sostenidors. I els meus llavis també amunt cap a les seves orelles. Ara ella premia amb força els meus malucs , clavant les ungles, quasi amb violència.

Oh, ! quina pell suau i dolça tocaven els meus dits, que sense presses anaven acariciant l'aurèola i els mugrons, que es posaven més i més durs i erectes com pitons de brau, o com el meu penis, que amenaçava de destrossar el meu meyba.
Girant la cadira, vaig agafar-la i aixecar-la tirant dels pits, portant-la al sofà que estava al costat, a penes a mig metre, i la vaig dipositar longitudinalment, per la banda exterior, assentada sobre el coixí lateral del sofà. Ella es va asseure i es deixava fer, amb una passivitat terriblement activa i expectant, amb desig i quasi amb exigència d'ésser complaguda. Vaig desfer lentament els botons de la torera, la volia veure, necessitava veure-li aquells pits, que tan bé responien a les meves carícies, i que vaig començar a besar, a llepar, a xuclar alternant amb els seus llavis, el seu coll, i tot just quan vaig començar a baixar a descobrir el melic amb els meus llavis, ella es va recolzar endarrera al sofà, quedant en alt els seus malucs encara tapats per la mini-faldilla.

Vaig obrir botó a botó la mini-faldilla, i un cop oberta, li vaig treure les calces del bikini i en desfer-me del meyba ella va obrir les cames. El meu desig demanava urgentment ésser complagut . Posseir-la podia satisfer totes les meves exigències del moment, i segurament les seves, però el seu sexe, rosat, depilat del excés de pel, deixant el just per donar-li alegria i diversitat, va atreure la meva sensualitat amb més força que la meva sexualitat demanava satisfacció. Vaig tornar al melic i anà baixant, quan ella amb un gemec, i jo mateix, esperava que em mengés el seu sexe. Vaig agenollar-me per besar la part interior de la cuixa fins la comissura, i a penes tocant els seus verticals llavis, seguí per l'altra cuixa. Retardant el moment de la més dolça satisfacció.

Mentrestant amb les mans, a cegues, explorava cos amunt i sofà avall, cap als seus pits gloriosos. Finalment vaig separar la part superior dels seus més que humits llavis, i li besà el botonet que va quedar al descobert amb molta suavitat, com una ploma.
Els seus gemecs estaven ja cridant a la satisfacció de les meves ganes d'explotar. Vaig separar el meu penis del sofà, no podia suportar ni un lleuger toc. Finalment, dirigit per les seves mans que acariciaven el meu cap, vaig besar i xuclar, clítoris i llavis, amb fruïció, omplint-me de les seves feromones, dins d'un flux fresc, net, atraient. Vaig sentir aletejar els seus llavis interns quan la meva llengua explorava, i juraria que el clítoris era mes gran i els seus gemecs varen ésser crits.

Era el moment d'acabar amb la més gran satisfacció, aquell deliri de desig, em vaig posar de peu disposat a penetrar-la. Ella s'incorporà, i no em deixà, abalançant-se sobre el meu sexe amb delit, volia tenir-lo a la seva boca, necessitava desfruitar-lo, sentir els meus gemecs, veure com em posava a cent. No era només correspondència o gratitud, era desig, pur i dur, expressat amb els llavis, la llengua i uns ulls de complicitat que no oblidaré mai. M'estava portant al orgasme perfecte, aquest orgasme que no és fruit d'una acció mecànica, sinó d'una explosió interna de pura necessitat de desfogar un desig cerebral intens. Podia deixar fluir el meu èxtasis dins la seva boca, però jo també volia posseir-la, i li volia veure l'expressió de la seva cara de satisfacció, pel seu plaer, i per haver aconseguit el meu màxim plaer. Vaig desfer-me com vaig poder de l'abraçada de la seva boca y vaig penetrar amb gran facilitat les seves súper humides cavitats, que semblaven fetes per a mi. Ella va abraçar el meu cos amb les cames, i incapaç d'aguantar dret, vaig asseurem a la cadira on havia començat tot, i vaig orgasmar d'una explosió de plaer, notant les contraccions dels seus llavis interns.

Vàrem quedar abraçats, asseguts a la cadira, relaxats, satisfets, suant endomorfines. Mentrestant, jo l'acariciava amb una carícia llarga, lenta, des dels malucs fins al seu cap, sota els seus cabells, on tot havia començat. Amb els dits , suaument amb les ungles, descobrint el cos que va proporcionar-me l'experiència sensual, sexual i amorosa més gratificant de la meva vida.
Sap greu arribar a la plenitud, perquè ja desapareix per sempre del refugi dels somnis.

...........................................


gràcies, estimat "oso", per aquest regal

mar

Comentaris

  • AnNna | 09-11-2004 | Valoració: 9

    Calen comentaris?
    Boníssim!

    aNNNa.

  • BELLESA LITERÀRIA ERÒTICA[Ofensiu]
    Marc Freixas | 26-08-2004 | Valoració: 10

    La poesia en el relat,
    és evident;
    tot aquest relat narratiu i eròtic,
    és excitant i molt pur.

    Té la tendresa de la pell bullent,
    demanant el sexe a crits;
    i té encara, la virtut de la senzillesa,
    en la bellesa de les paraules emprades,
    i en l'erotisme de la teva excel·lent literatura.

    És la bellesa literària eròtica.

    FELICITATS UN COP MÉS MAR!!!!

    ESCRIU I NO PARIS MAI!!

  • excitant[Ofensiu]
    filladelvent | 18-08-2004 | Valoració: 8

    pfff... em sento com si hagués estat espiant per un forat de la vostra intimitat. Absolutament excitanr. Ni groller ni res. És perfecte.
    Felicitats!

Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de martina

martina

2 Relats

11 Comentaris

15060 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80