Salsa d'ametlles, amargues?

Un relat de: Jesús M. Tibau

La mare serveix una cuixa de pollastre al pare enmig d'un silenci eixut, tot i la salsa d'ametlles que l'acompanya. Cau una gota a les tovalles i dibuixa una taca que, segurament, no marxarà mai més.

Comentaris

 • Recordatori[Ofensiu]


  Benvolgut/da relataire:

  Recorda que, a més del Concurs ARC de Microrelats ARC A LA RÀDIO 2010, també tenim en marxa aquestes altres activitats:

  - Gimcana Virtual Literària ARC 2010: enllaç

  - Concurs ARC de Narrativa Breu 2010 "Barcelona, t'estimo": enllaç

  - Loteria de l'ARC: enllaç

  - Club de Lectura Virtual ARC: enllaç

  Participa-hi!

  Gràcies,

  ARC


 • Una salsa d'atmelles que fa pensar[Ofensiu]
  Frèdia | 18-10-2010

  Trobo que és un relat molt breu, brevíssim, però molt ple de contingut. És la salsa la que taca en realitat les tovalles? No és més aviat el silenci eixut el que deixa una empremta que ja no marxarà més? I encara em suscita més preguntes: la mare cuina, la mare serveix, la mare calla, la mare taca les tovalles i potser, fins i tot, la mare se sent culpable... i el pare què fa, el pare què sent? Potser el teu relat brevíssim parli del desgat de la convivència, d'una mena de convivència amarga que no hauríem de permetre que s'instal·lés a les nostres vides. Ostres! potser no volies dir res de tot això, però és en el que m'has fet pensar. A més, hi ha un component formal interessant: el so de la xeix present a les paraules claus com serveix, eixut, marxarà...
  M'ha agradat força. Tornaré pel teu raconet.
  Fredia

l´Autor

Foto de perfil de Jesús M. Tibau

Jesús M. Tibau

11 Relats

15 Comentaris

9557 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Natural de Cornudella de Montsant i tortosí d'adopció. Escriptor que intenta viure del "cuento". Autor dels reculls de relats Tens un racó dalt del món (2001), Postres de músic (2005), El vertigen del trapezista (2008), Una sortida digna (2009) i I un cop de vent els despentina (2011); i del poemari A la barana dels teus dits (2009).
Gestiona el blog Tens un racó dalt del món (http://jmtibau.blogspot.com) i presenta el programa de televisió literari del mateix nom a Canal 21 de les Terres de l'Ebre.